Kristína

Akce Litvínov

Kristína
Koncerty
Attic Litvinov, Litvínov
Další akce ve městě Litvínov

Kristína

Populární slovenská zpěvačka Kristína vystoupí se svojí kapelou plnou skvělých hudebníků. Zazní úplné novinky z jejího repertoáru, ale i známé prověřené a populární hity, kterými v minulosti dobyla první místa hudebních hitparád: HOREHRONIE, PRI OLTÁRI, V SIETI ŤA MÁM, STONKA, JABĹČKO a mnoho dalších. V loňském roce mladá slovenská zpěvačka absolvovala mimořádně úspěšné turné, které vyvrcholilo koncertem v pražské Lucerně s hostem Vašo Patejdlem. Vyprodaný koncert v nejprestižnějším sále českých hudebníků živě přenášelo rádio Frekvence 1.

Kristína letos vyhrála anketu OTTO a stala se nejpopulárnější osobností televizní obrazovky na Slovensku v kategorii Zpěvačky. V prestižní anketě Slavík 2012 se umístila na 4. místě v kategorii Slavíci bez hranic. V roce 2014 fanoušky potěšilo výběrové album Kristininých hitů pod názvem TIE NAJ. Je také nejhranější slovenskou interpretkou v České a Slovenské republice. V průběhu posledních let se zpěvačka, vlastním jménem Kristína Peláková, dostala mezi nejžádanější interprety slovenského a českého showbyznysu. V loňském roce zazářila také na filmovém plátně, po boku Ondřeje Vetchého a Simony Stašové ve snímku Život je život a také v pohádce Johančino tajemství.

Jedním z významných úspěchů její dosavadní kariéry bylo vítězství v nejprestižnější hudební soutěže EUROSONG Contest 2010 na Slovensku. Prvenství si vyzpívala písní „HOREHRONIE“, kterou složil autor hudby Martin Kavulič a legendární textař a básník Kamil Peteraj.

Místo konání akce: Attic Litvinov, Ukrajinská 283, Litvínov
Vstupenky: https://www.ticketstream.cz/tsp/ts1website/vstupenky/attic-rock-club-19781
Datum začátku akce: 26. Ledna 2017 20:00
Datum ukončení akce: 26. Ledna 2017 23:30
Pravděpodobné souřadnice: 50.6005N 13.6026E

Případné změny si prověřte na webu akce Kristína

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Ondřej Havelka a jeho Melody Makers
Dům kultury Střelnice, Rumburk
Hudba Kadaně
KD Střelnice, Kadaň
Zahradní slavnost 2024
Psychiatrická léčebna, Petrohrad
Jan Bendig
Františkánské zahrady, Kadaň
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
DŮM KULTURY, Ústí nad Labem