Kritické myšlení – Jak předcházet chybám v rozhodování?

Akce Praha

Kritické myšlení – Jak předcházet chybám v rozhodování?
Přednášky a kurzy
Web organizátora:
pointone.czu.cz
Další akce ve městě Praha

Kritické myšlení – Jak předcházet chybám v rozhodování?

Kritické myšlení – Jak předcházet chybám v rozhodování?

Jméno lektora: Ing. Lukáš Hána
Krátce o lektorovi: Senior konzultant vzdělávacího institutu GrowJOB. Převádí do firemní praxe poznatky zejména z oborů behaviorální ekonomie a sociální psychologie. Vystudoval diplomacii na VŠE v Praze. Dále potom koučink, leadership a management na École Superieur de Commerce de Rennes (Francie). Společně s kolegy vydali bestseller Konec prokrastinace. Je spoluautorem kursu Kritického myšlení na VŠE. Konzultuje firmy McKinsey, KPMG, Česká spořitelna, PepsiCo, Etnetera …
Vede projekt www.krimys.cz na rozvoj kritického myšlení.
cz.linkedin.com/in/lukashana/

Obsah workshopu: Na workshopu zjistíte jaké klamy a chyby zkreslují naše rozhodování a plánování. Dostanete nástroje ke zmírnění jejich negativních dopadů a aplikujete je na své podnikatelské plány. Dozvíte se, jak vzniká intuice a jak s ní pracovat. Zároveň dostanete základní principy kritického myšlení, které vám pomohou se rozhodovat a pracovat s informacemi v každodenním fungování.
Cíl workshopu: Předejít chybám v plánování a rozhodování. Revize podnikatelského plánu aplikací metod kritického myšlení. Zmírnění nepřesností u intuitivních předpovědí. Předat nástroje k rozumnějšímu rozhodování a hodnocení alternativ.
Kdy je vhodné workshop navštívit: Máte vypracovaný podnikatelský plán, ve kterém je možné ještě udělat změny. Ze začátku jeho realizace a nastavování procesů.

Místo konání akce: Point One, Kamýcká 1281, Praha
Datum začátku akce: 24. Ledna 2018 17:00
Datum ukončení akce: 24. Ledna 2018 19:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.1287N 14.3778E

Případné změny si prověřte na webu akce Kritické myšlení – Jak předcházet chybám v rozhodování?

Jméno organizátora: Point One
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce