Kroměříž bubnuje!

Akce Kroměříž

Kroměříž bubnuje!
Akce pro děti, Festivaly
Další akce ve městě Kroměříž

Kroměříž bubnuje!

Percussion Show mění po 22. ročnících název i místo, ale chce se líbit všem.

Bubnování ke Kroměříži patří už skoro čtvrt století. Od zrodu v roce 1993 si Percussion Show prošla dětskými nemocemi, postupně nabývala na kráse a velikosti, až nakonec dospěla v originální a vyhledávanou akci.

Festival už ale začal organizátorům přerůstat přes hlavu a proto se rozhodli koncert odlehčit a více zpřístupnit všem lidem.
Kroměříž bubnuje! s podtitulem - pozdně odpolední setkání nejen pro bubeníky, má dva hlavní cíle. Za prvé přilákat do centra Kroměříže co možná nejvíce lidí, všech věkových skupin, formou volně přístupného happeningu.

„Nový název jsem zvolil především proto, aby návštěvníci nesrovnávali akci s Percussion Show. Bude to více o hraní na bicí, setkání přátel a především o dětech. Dalším cílem koncertu je totiž příležitost pro šikovné začínající bubeníky, bubenice a kapely, představit se před kroměřížským publikem, opět na profi zvuk a to přímo v srdci města a pod širým nebem,“ říká hlavní organizátor akce, Petr Žůrek.

V rámci koncertu se představí žáci ZUŠ Kroměříž, ZUŠ Holešov a další hosté. Po jejich vystoupení bude následovat koncert mladé, ale talentované poprockové skupiny MINAMI. Jejími členy jsou i studenti kroměřížské konzervatoře a to opět z řad bubeníků. Občerstvení je zajištěno, stačí s sebou vzít jen dobrou náladu.

Kroměříž bubnuje! vás přivítá ve středu 7.6. 2017, od 17:00 na nádvoří radnice v Kroměříži (za deště v Klubu Starý pivovar)
Občerstvení zajištěno a vstup je ZDARMA.

Hlavním partnerem akce je fy www.elis-strechy.cz
Projekt je spolufinancován z prostředků města Kroměříže.

Místo konání akce: Klub Starý pivovar, Prusinovského 114, Kroměříž
Datum začátku akce: 7. Června 2017 17:00
Datum ukončení akce: 7. Června 2017 20:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.2975N 17.3935E

Případné změny si prověřte na webu akce Kroměříž bubnuje!

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce