Kubánská noc @Fléda

Akce Brno

Kubánská noc @Fléda
Koncerty, Zábava, párty
Fléda Club, Brno
Další akce ve městě Brno

Kubánská noc @Fléda

Noc horká jako vášnivý polibek mladé Kubánky a svižná jako život v Havaně po západu slunce. Rumba, salsa, cumbia, cha cha cha, latinojazz anebo mambo zajiskří na našem parketě, aby ve vás zažehli taneční temperament. Autentické rytmy rozdmýchá na pódiu kapela Mezcla Orquesta a sety fajnové jako pravý kubánský rum nám bude nalévat DJ Danny Alvés, DJ Ille a DJ Peťák.

Mezcla Orquesta
je 12-členná hudební skupina složená z kubánských a českých hudebníků, která kombinuje sílu a krásu salsy s rytmy mamby, bachaty, merengue, cumbie, cha cha cha i moderními tanečními a jazzovými prvky. A to všechno v nezaměnitelném rukopisu, s temperamentem a vášní, které jsou pro latinsko-americkou hudbu charakteristické. Autenticitu hudby této kapely podtrhává hluboký, sametový hlas kubánské zpěvačky Tandy.

DJ Danny Alvés (aka Čistychov)
je slovenský rapper, producent a párty DJ, který je součástí formací Názov Stavby, L.U.Z.A., I. Co a La Conexión. Jako autor a spoluautor se podepsal pod vícero alb a na kontě má množství spoluprací nejenom se jmény domácí a slovenské hip-hopové scény, ale i se zahraničními interprety. Danny Alvés je kromě hip-hopu i milovníkem hudby Latinské Ameriky, pravidelně chodí čerpat inspiraci na Kubu, a tak nám zahraje ty nejlepší kousky ze své sbírky.

DJ Ille
je známý brněnský DJ a lektor. Jeho oblíbeným žánrem je kubánská salsa, timba a bachata. Jako tanečník se vždy snaží o dokonalý soulad mezi hudbou a tancem, proto na akcích hraje tak, aby tancoval každý, bez rozdílu výkonosti a nadání. Přece nikdo nebude sedět v koutě.

DJ Peťák
je DJ, který se snaží, aby si tanečníci na parketě užívali každou minutu a ti, co právě netančí, aby nasávali atmosféru a odnesli si alespoň hudební zážitek. Petr je autorem mnoha remixů (zouk, kizomba, bachata), pravidelně hraje na různých latino akcích nejen doma, ale i v zahraničí.

5. 11. (sobota)
Start: 21:00 hod.
Vstup: 150 Kč

Partneři: Brněnská Scéna, Párty Brno, GoOut.cz
---------------------------------------------
FOR ENGLISH SPEAKING FRIENDS

Night as hot as passionate kiss from young Cuban woman and swinging like life in Havana after the sunset. Rumba, salsa, cumbia, cha cha cha, latinojazz or mambo will sparkle on the dancefloor so you can let your dance temperament shine. The band Mezcla Orquesta will show us authentic rhythms and DJ Danny Alvés, DJ Ille and DJ Peťák will pour us sets fine as real Cuban rum.

Místo konání akce: Fléda Club, Štefánikova 24, Brno
Datum začátku akce: 5. Listopadu 2016 21:00
Datum ukončení akce: 6. Listopadu 2016 04:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.21N 16.604E

Případné změny si prověřte na webu akce Kubánská noc @Fléda

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce