Kurz vaření ryb a mořských plodů
Akce Včelná
Kurz vaření ryb a mořských plodů
Šéfkuchař:
Martin Rada
V tomto kurzu se společně naučíme jak připravit vynikající rybu a mořské plody. Ukážeme si jak poznat čerstvou a kterou naopak nekupovat.
Menu:
Bouillabaisse
Plněné kalamáry s mátovo-petrželovým kuskusem
Mušle sv. Jakuba s celerovým pyré
Pečené krevety s ochuceným olejem na listovém salátu s francouzským dresinkem
Štikozubec s kaparovou omáčkou a tagliatelle
Marinovaná treska tmavá na rozmarýnovém špízu s opékanou mrkví a gremolátou
Cena: 1.500,- Kč
Místo konání akce: Fine Food Academy, Lesní kolonie 265, Včelná
Vstupenky: http://www.ffacademy.cz/udalost/ryby/
Datum začátku akce: 27. Října 2016 18:00
Datum ukončení akce: 27. Října 2016 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 48.9272N 14.4587E
Případné změny si prověřte na webu akce Kurz vaření ryb a mořských plodů