LÁHOR/Soundsystem: SEXY DEN

Akce Praha

LÁHOR/Soundsystem: SEXY DEN
Divadlo
Web organizátora:
www.midilidi.com
Další akce ve městě Praha

LÁHOR/Soundsystem: SEXY DEN (Činoherní klub)

LÁHOR/Soundsystem: SEXY DEN

"Vyhořelý šéf neziskovky v souboji s nabuzeným tajemníkem. To bude grilovačka!"

Komedie LÁHOR/Soundsystemu o tom, jak je to na malém městě s alternativními sociálními aktivitami těžké. Zvláště jste-li v pozici vedoucího nepříliš úspěšné neziskové organizace a v kolektivu se vám objeví čerstvý nadšenec, který ovšem příliš nerozumí místním potřebám a raději by řídil neziskovku jako firmu. Což o to, jistou dynamiku to přinese, ale možná spíš v psychologické a osobní rovině, než v té pracovní. A problém je na světě. Jak to zvládnou dva manažerští kohouti na jednom manažerském smetišti se dozvíte během zahradní párty, která připadla na letos nečekaně studený březen.

LÁHOR/SOUNDSYSTEM vznikl spojením členů do té doby rivalitních moravských improvizačních divadel, kteří po letech obdivu, nenávisti i soupeření vytvořili společný monstrsoubor, jakýsi "all-stars-band". Prakticky tak zanikla uskupení DEKADENTNÍ DIVADLO BERUŠKA, XXXH´X XOˇXXOXX a DIVADLO V SOUKOLÍ plus přibyli členové divadlel DNO a VICHR Z HOR. Herci jsou dále známí jako členové hudebních skupin MIDI LIDI, KAZETY, DISNEY, KULMA nebo KRÁSNÝ STĚHOVÁK GERARD & SEXUÁLNÍ NÁBYTEK nebo divadla RADIO IVO nebo jako herci filmů Petra Marka NEBÝT DNEŠNÍ a NIC PROTI NIČEMU. Dvanáctičlenný soubor vystupoval dvakrát až třikrát ročně většinou vždy s novým improvizovaným repertoirem. To prolomila úspěšná inscenace 100 PROCENT ALIBI, jež byla mnohokrát reprízována. To ovšem vyvolalo bouři v souboru, neboť přibližně polovině herců přišlo nepoctivé a zároveň nezábavné vystupovat jako "Mistři improvizace" s již prakticky fixovaným kusem. Totéž se ovšem o dva roky později přihodilo s inscenací DISKRÉTNÍ DEN. Soubor naštěstí na vavřínech kvality neusnul a vyvinul několik slabších her, které za opakování nestály.

Hrají: Petr Marek, Johana Švarcová, Jiří Nezhyba, Kamila Davidová, Zdeněk Hudeček, Marian Moštík, Marta Pilařová, Patrik Hronek, Ladislav Mirvald, Prokop Holoubek, Jiří Najvert

http://www.unarclub.cz
facebook.com/lahorsoundsystem

Začátek: 19:30 h
Vstupné: 90 Kč

Místo konání akce: Činoherní klub, Ve Smečkách 26, Praha
Datum začátku akce: 6. Dubna 2018 19:30
Datum ukončení akce: 6. Dubna 2018 21:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0793N 14.4274E

Případné změny si prověřte na webu akce LÁHOR/Soundsystem: SEXY DEN (Činoherní klub)

Jméno organizátora: Midi Lidi
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Dívčí válka | Český Dub
Česká beseda - kulturní a spolkové centrum Český Dub, Český Dub
MUZIKÁLY NARUBY
Hrad Šternberk, Šternberk