LAJKA 3D předpremiéra

Akce Praha

LAJKA 3D předpremiéra
Divadlo, kino
Web organizátora:
www.futuregate.cz
Další akce ve městě Praha

LAJKA 3D předpremiéra /Future Night/

Raketa připravená ke startu, zahajte zážehový proces, odpočet, 10…9…8…všechny systémy v normě…7…6…5…diváci na svých sedačkách…4…3…2…film připraven…START! Pejsek Lajka se vydává na vesmírné dobrodružství a jen Vy se dozvíte, koho na cestě potká. Je tu první Future Night, která myslí i na nejmenší filmové fanoušky (i velcí fandové si přijdou na své).

Dne 28.10. od 14:00 proběhne první projekce celovečerního loutkového sci-fi filmu LAJKA ve 3D tvůrce Aurela Klimta (Fimfárum) v České republice. Příběh zvířátek, která byla vyslána do Vesmíru a doputovala na okraj galaxie na malou planetku, kde založili novou zvířecí společnost. Místo, kde všichni zvířecí kosmonauti, včetně naší hrdinky Lajky a původního mimozemského obyvatelstva, žijí v klidu a harmonii, dokud na planetě nepřistanou dva lidští kosmonauti.

Abyste si tento galaktický výlet pro malé i velké sci-fi fandy řádně užili, promítneme vám pohádku ve formátu 3D. Na všechny příchozí bude čekat drobný dáreček, ukázka filmových rekvizit a možnost potkat se s filmovými hrdiny v kostýmech. Jedinou předpremiérovou projekci v ČR uvede sám autor filmu, pan Aurel Klimt.

Místo konání akce: Kino Lucerna, Vodičkova 36, Praha
Vstupenky: http://www.kinolucerna.cz/klient-263/kino-68/stranka-2745/film-187615
Datum začátku akce: 28. Října 2017 14:00
Datum ukončení akce: 28. Října 2017 16:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0812N 14.4258E

Případné změny si prověřte na webu akce LAJKA 3D předpremiéra /Future Night/

Jméno organizátora: FUTURE GATE FESTIVAL
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Děti ráje
Letní Kino, Chomutov
Dívčí válka | Český Dub
Česká beseda - kulturní a spolkové centrum Český Dub, Český Dub