Lake Malawi // Surrounded By Light Tour

Akce Valašské Meziříčí

Lake Malawi // Surrounded By Light Tour
Koncerty
Další akce ve městě Valašské Meziříčí

Lake Malawi // Surrounded By Light Tour // guest: Fred Madison

Nenechte si ujít jeden z posledních koncertů Surrounded By Light Tour. Ten proběhne 9. 12. ve Valašském Meziříčí. Kromě úplně nových skladeb z desky Surrounded By Light zahrajeme i starší singly, jako Chinese Trees, We Are Making Love Again, Always June i několik skladeb z repertoáru Charlie Straight.

Jako host vystoupí kapela Fred Madison
Jejich singl WAY si můžete poslechnout tady:
https://www.youtube.com/watch?v=Sx4nukGwnHI

Místo konání akce: Komenského 1/3, 757 01 Valašské Meziříčí
Čas: 20:00
Vstupné: 160,- Kč
https://www.smsticket.cz/vstupenky/9680-lake-malawi-surrounded-by-light
Vstupné na místě: 200,- Kč

Těšíme se na vás!
Albert, Jeroným, Antonín a Patrick
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kapela Lake Malawi vznikla po rozpadu Charlie Straight v září 2013. Jako svou inspiraci uvádějí The Police, Bombay Bicycle Club nebo Crowded House, dlužno dodat, že čtveřice je především originálním a nápaditým uskupením oceňovaným doma i za hranicemi. Předskakovali např. Thirty Seconds to Mars, zpěvákovi Mika nebo britským The Kooks. Kapelu tvoří frontman Albert Černý (zpěv, kytara), Patrick Karpentski (kytara), Jeroným Šubrt (baskytara, klávesy) a Antonín Hrabal (bicí). V květnu 2015 vyšlo debutové EP s názvem „We Are Making Love Again“ a úspěšným singlem “Chinese Trees”.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Fred Madison
Původně čtyřčlenná kapela byla založena roku 2014 ve Valašském Meziříčí Miroslavem Šulákem. V kapele působili zkušení muzikanti z kapely Wotienke (Ondřej Adámek, Karel Cinibulk a Martin Janírek). Díky pořadu Startér Rádia Wave se kapela měla možnost ukázat a zahrála si na např. United Islands of Prague, kde zaznamenala velký uspěch. Další koncertování ve známých klubech (Roxy, MeetFactory, Rock café…) a na akcích typu Zlín design week, FreiPlatz – opavská klubová noc a dalších vedlo k natočení debutového alba “Feelings” v roce 2016.Zahráli si také jako předkapela Tata bojs v rámci jejich A/B tour. V roce 2017 se frontman kapely odstěhoval do Brna a kapela vystupovala pouze v duu ve složení Miroslav Šulák (zpěv, kytara, klávesy, PC) a Martin Janírek (basa) jako electro-popové duo. Vrátili se tak k původní myšlence hrát více elektronickou a taneční muziku, jež znázorňuje hluboké niterní pocity, lásku i úzkost zároveň.
V červnu 2017 vyhráli soutěž “REC.stage” v rámci projektu Čistý festival – byli vybráni z tisícovky kapel a zahráli si tak na festivalech Rock for People, Sweetsen fest a Colours of Ostrava. Poté se do kapely přidal bubeník Adam Koš, který i současně hraje v kapele No Distance Paradise. Na podzim chystají nové EP a slibují ještě více taneční a elektroničtější zvuk.

Místo konání akce: M-klub Valmez, Komenského 1, Valašské Meziříčí
Vstupenky: https://www.smsticket.cz/vstupenky/9680-lake-malawi-surrounded-by-light
Datum začátku akce: 9. Prosince 2017 20:00
Datum ukončení akce: 9. Prosince 2017 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.4718N 17.9701E

Případné změny si prověřte na webu akce Lake Malawi // Surrounded By Light Tour // guest: Fred Madison

Jméno organizátora: Lake Malawi
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce