Laver Cup - tenis jako nikdy předtím

Akce Praha

Laver Cup - tenis jako nikdy předtím
Sportovní akce
Web organizátora:
www.o2arena.cz/
Další akce ve městě Praha

Laver Cup - tenis jako nikdy předtím

Historie Laver Cupu se začíná psát v pražské O2 areně

Historicky první ročník souboje nejlepších tenistů v unikátním formátu Evropa versus Svět se koná 22. až 24. září 2017 v pražské O2 areně. Na turnaji, jaký ve světě tenisu nemá obdoby, už přislíbili účast finalisté letošního Australian Open Roger Federer a Rafael Nadal.

Nyní jsou v prodeji VIP permanentky na všech pět hracích bloků turnaje na ta nejatraktivnější místa v hledišti. Každá tato VIP pernamentka je v rámci balíčku spojena s objednávkou exkluzivního cateringu. Prvotřídní gastronomii včetně nápojů z prémiových barů budou mít držitelé VIP permanentek k dispozici po celou dobu turnaje. Informace k prodeji VIP permanentek naleznete na webu Laver Cupu zde.

Prodej standardních permanentek a vstupenek v prodejní síti Ticketportal začíná 24. února v 10 hodin.

Turnaj se odehraje ve třech dnech, kdy každý den jsou na programu až 4 zápasy. V pátek a sobotu je Laver Cup rozdělen do dvou herních bloků, v neděli diváky čeká jeden závěrečný blok o 4 zápasech.

Vznik nové tradice Laver Cupu byl inspirován světově proslulým golfovým Ryder Cupem a nazván podle legendárního Roda Lavera, jednoho z nejlepších tenistů a osobností sportu všech dob. Do obou týmů budou pozváni 4 aktuálně nejlepší tenisté z Evropy, respektivě Zbytku světa podle žebříčku ATP a budou doplněni dalšími dvěma hráči dle výběru kapitánů , legend světového tenisu, kterými jsou Björn Borg a John McEnroe.

Nepropásněte vaši životní šanci být u toho.

Místo konání akce: O2 arena, Českomoravská 2345/17, Praha
Datum začátku akce: 22. Září 2017 13:00
Datum ukončení akce: 22. Září 2017 21:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.1052N 14.494E

Případné změny si prověřte na webu akce Laver Cup - tenis jako nikdy předtím

Jméno organizátora: O2 arena
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce