Léčivé divadlo Gabriely Filippi: Andělé v mém srdci

Akce Litomyšl

Léčivé divadlo Gabriely Filippi: Andělé v mém srdci
Divadlo
Další akce ve městě Litomyšl

Léčivé divadlo Gabriely Filippi: Andělé v mém srdci

V předvánoční době zavítá do Litomyšle Léčivé divadlo Gabriely Filippi se svým monodramatem Andělé v mém srdci. Hostem druhé poloviny večera bude Prof. RNDr. Anna Strunecká, DrSc.

Uvidíte skutečné příběhy žen, které od dětství komunikují s anděly a duchy zemřelých. Skrze jejich dar můžeme nahlédnout do světa, který nás obklopuje, ale většině očí je neviditelný. Přesto máme každý své andělské pomocníky a ochránce, kteří čekají na naše zavolání, na naši prosbu o radu či pomoc. Stačí je jen požádat. Jedná se o prostý, křehký a milý příběh, který se dotkne vašich srdcí. Toto monodrama je více než jen představením. Prostřednictvím emocionální cesty otevírá lidská srdce a vede k transformaci vědomí. A anděly se to při představení jen hemží - i když jsou většině lidem zatím neviditelní …

Ve druhé polovině večera beseda s Prof. RNDr. Annou Struneckou, DrSc. bývalou pedagožkou a vědeckou pracovnicí Univerzity Karlovy, v současnosti kontroverzní publicistkou v oblasti medicíny, především imunologie, autismu a zdravého životního stylu. Autorka bestselleru Doba jedová a mnoha dalších knih.

Hudební doprovod hlasový mág a improvizátor Patrik Kee.

Léčivé divadlo je autorským projektem Gabriely Filippi.
Nabízí netradiční divadelní hry, jejichž obsah se dotýká mystiky a hloubky lidského života.
Léčivé divadlo se s láskou a humorem zaobírá otázkou, proč jsme tady, a inspiruje nás při hledání našeho místa ve stvoření. V běžném životě jsme obklopeni civilizačními formami a zahlceni povinnostmi. V Léčivém divadle máme možnost se na chvíli zastavit a znovu nalézt sami sebe. Změna, inspirace se může dostavit skrze emocionální prožitek, kdy si divák uvědomí, že se dotkl své duše.
Vstupné 290,- Kč / 260,- Kč / 240,- Kč
Vstupenky k dostání on-line na www.smetanuvdum.cz, prostřednictvím osobní návštěvy Informačního centra Litomyšl, tel.: 461 612 161 nebo v pokladně Smetanova domu hodinu před akcí.

Místo konání akce: Smetanův dům Litomyšl, Komenského náměstí 402, Litomyšl
Vstupenky: http://www.smetanuvdum.cz/
Datum začátku akce: 5. Prosince 2017 19:00
Datum ukončení akce: 5. Prosince 2017 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.8729N 16.3075E

Případné změny si prověřte na webu akce Léčivé divadlo Gabriely Filippi: Andělé v mém srdci

Jméno organizátora: Centrum Spontanea
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce