Legends Of House

Akce Kralupy nad Vltavou

Legends Of House
Zábava, párty
Hudební BAR Ponorka, Kralupy nad Vltavou
Další akce ve městě Kralupy nad Vltavou

Legends Of House w/ Dj Loutka

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬LINE UP▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
21:00-22:00- Mike Helper - Intro house set
22:00-23:00- Quartz (Drugstore Sound)
23:00-00:00- Zebra ( Frontall Sound)- House
00:00-01:00- Rascall ( Brokenline Crew)
01:00-02:30- Loutka
02:30-04:00- Jacko ( Brokenline Crew)
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
►Brokenline crew připravila další skvělou párty The Legends of House. V tomto seriálu oživujeme kralupskou taneční scénu a zveme k nám top DJs české klubové scény. Tentokrát přijede do Ponorky legendární Dj Loutka, kterého doplní lokální DJ's! Můžete se těšit na příjemnou atmosféru ve stylu Boiler Room!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
DJ's Bio ►
►DJ Quartz je od začátku součástí Drugstore sound systému, který má základnu v Odolena Vodě a první akce v dnes již neexistujícím stejnojmeném klubu se konaly již v roce 1996. Hraje převážně deep house a jeho styl je ovlivněn tvorbou jmen jako Laurent Garnier, Dave Angel, Jori Hulkkonen nebo Boo Willams. Dříve vystupoval na akcích DJe Lucase převážně v Pražských klubech, zejména v Divadelním baru Paláce Akropolis!▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
►DJ Mike Helper pochází z místní dřívější crew Electro Government. Dříve soustředil svůj zájem na scénu EDM a Housu, nyní se soutředí spíše na oblast Trancu a jeho subžánry. Zahrál si především v místním Hudebním baru Ponorka kde společně s Electro Government pořádali své večery se speciálními hosty. Dále si zahrál třeba i v Beach parku Mlékojedy a Dance Xplode Louny. Na této akci Vám naservíruje Housový set!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
►DJ Rascall se tentokrát zaměří na čistý House music,převážně se podívá na madarský Label
PornoStar Records,který vydává samé sexy melodické tracky.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
►DJ Loutka
Michal Maudr (uměleckým jménem DJ Loutka, * 8. května 1968) je český diskžokej. Věnuje se především hudbě stylu house. Pochází z pražského Žižkova, v průběhu dětství se rodina přestěhovala na Prosek. Jeho otec byl také diskžokej.
Michal Maudr se původně učil na automechanika. Postupně se dostal k práci diskžokeje, i když to dlouho nebylo hlavním zdrojem jeho obživy. Začínal na začátku 90. let v pražském klubu Bunkr, poté prošel klubem Futurum, kde se věnoval především kytarovým a new wave projektům, nakonec skončil ve velkém klubu Roxy. Byl důležitou osobou v prvním housovém uskupení České republice s názvem ToMaMiv. Spoluzaložil agenturu Roxydust House Factory (později Roxydust), spolu s Jaroslavem Krampolem a Petrem Hoškem zahájil tradici párty v Kulturním domě Ládví. Inspiraci hledal u zkušenějších kolegů z Berlína, Belgie a Amsterdamu. Na zahraničních cestách působil ve významných klubech. Hrál po boku světových DJ jako Carl Cox, Darren Emmerson, Silicon Soul, Terry Francis, DJ Sneak aj.
DJ Loutka se nejvíce proslavil housem, podle svých slov má rád pomalejší hudbu, vokály a melodie.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
►Zebra /Frontall/
Začal se zajímat o house music již začátkem 90‘ let a ihned jej zaujalo míchání taneční hudby. V roce 1998 kupuje první gramce a začíná se věnovat aktivně Djjingu - žánrově především house a club techno. CzechTek 2001 byl zlomovou událostí a ihned po něm zakládá dnes již legendární Frontall Sound System. V současnosti je stále aktivním členem Frontall Sound Systému, ale čím dál častěji se vrací ke svým kořenům – house&techno - a můžete jej vidět na klubových akcích po celé ČR.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
►DJ Jacko (Brokenline)
všestranný Dj, který začal s hraním v roce 1990 – pouštěním skladeb z CDs. Prvni vysvětlení na míchání dostal cca v roce 1996. Po více než 10ti letech, s příchodem počítačových hudebních formátů, začal míchat house music na playerech CDJ. Je zakládajícím členem kralupské formace Brokenline a v současnosti hraje rovné i lámané beaty více žánrů, převážně House music, DnB, Electroswing a Hip Hop/Funk.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Místo konání akce: Hudební BAR Ponorka, nám. J. Seiferta 706, Kralupy nad Vltavou
Datum začátku akce: 16. Prosince 2016 22:00
Datum ukončení akce: 17. Prosince 2016 05:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.2425N 14.3113E

Případné změny si prověřte na webu akce Legends Of House w/ Dj Loutka

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
CAVEMAN
KD Vltava, Kralupy nad Vltavou
SHIRLEY VALENTINE
Společenské centrum Jesenice, Jesenice
Hypnotizér
KD Blaník, Vlašim
CAVEMAN
KD Vltava, Kralupy nad Vltavou