LEGENDY NEBES 2023

Akce Hradec Králové

LEGENDY NEBES 2023
Akce pro děti, Festivaly, Kultura
Web organizátora:
www.heliczech.cz
Další akce ve městě Hradec Králové
Podrobnější informace: info@legendynebes.cz
LEGENDY NEBES je originální letecký den, který přináší do pojetí leteckých dnů zcela nový rozměr. Festival je rozdělen do tří částí, kde první je věnována hlavně dětem, připraven je bohatý dětský program s koncertem Maxim Turbulenc a Báječnou Albertíkovou show. O zábavu se postará také soutěžní sportaréna v tématickém stylu džungle, kde budou moci děti soutěžit o nejrůznější ceny, dále budou připraveny skákací hrady, ukázka modelů, šlapací letadélka, malování na obličej nebo ukázka sokolnictví. Důležitá věc! Děti do 12 let věku včetně vstup na akci ZDARMA!

Pro milovníky letadel budeme mít samozřejmě připravenou výstavu letecké techniky a historických amerických vozidel. Na nebi se potom představí opravdové legendy, kterými jsou bezesporu letecké stoje z období první a druhé světové války a z doby meziválečné, zmínit musíme P-51D Mustang, letadlo Jana Antonína Bati Lockheed Electra L-10A, Bücker Jungman, Boeing Stearman nebo AT-6 Harvard. Ve vzduchu se představí také nejlepší akrobatická skupina na světě Flying Bulls CZ, stíhací letoun MIG 15, vrtulník AH1 Cobra, a také pilotní legenda, vítěz série Red Bull Air Race z roku 2018 Martin Šonka. Nicméně, úplně největší klenotem bude jedna z posledních ukázek bojového vrtulníku Mi-24, dokonce i ve společné ukázce s americkým protivníkem AH-1S Cobra a večer, který vyvrcholí nočním letem vrtulníku Bölkow 105 s pyroshow a noční akrobatikou skupinou The Flying Dragons team, kteří Vás uchvátí svou dokonalou show.

Mimo úžasnou leteckou show je připravený také skvělý hudební program. O pořádnou show se postará Český slavík Mattoni z roku 2013 v kategorii „Skokan roku“ skupina ABBA STARS, jedna z neúspěšnějších revivalových skupin na světě. Následovat ji budou se svým rock-popopovým stylem ostřílení muzikanti z kapely Všichni Svatí. Jak nám bude plynout čas, budeme s přibývajícím časem přitvrzovat také muziku, proto jako třetí v pořadí vystoupí revival AC/CZ a vše završí kapela Krucipüsk! Zkrátka a dobře, každý si přijde na své

To ještě není vše, během dne si budete moct také zakoupit let vrtulníkem a proletět se nad Hradcem Králové a jeho okolím.
Jméno organizátora: HELI CZECH s.r.o.
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
ROCK FOR PEOPLE 2024
Park 360, Hradec Králové
Dětský den
KD Střelnice, Vrchlabí
ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - POJĎ SI HRÁT!
Hankův dům, Dvůr Králové nad Labem
Hronov park fest 2024
park Aloise Jiráska, Hronov