Lenka Dusilová & Baromantika / Vánoční Koncert

Akce Praha

Lenka Dusilová & Baromantika / Vánoční Koncert
Koncerty
Palác Akropolis, Praha
Další akce ve městě Praha

Lenka Dusilová & Baromantika / Vánoční Koncert / Praha / 19.12.

Supergroup hudebních osobností, kapela Baromantika v čele se skladatelkou a zpěvačkou s fenomenálním hlasem Lenkou Dusilovou, vystoupí 19. prosince od 19:30 v pražském Paláci Akropolis. Vánočním koncertem tak završí velmi úspěšný rok!
Na jaře absolvovala Lenka narozeninové turné po Česku a Slovensku, v létě hostovala na koncertech kapely Lucie a spolu s Baromantikou, která jí skýtá prostor ke kreativní autorské spolupráci, jež uchvacuje kritiky i široké publikum, odehrála desítky koncertů po celé republice.

Vstupenky: 250 / 290

www.lenkad.com

Baromantika mluví vlastním hudebním jazykem, který se pohybuje ve vřelých i chladných akusticko-elektronických krajinách. Do osobního písničkářství tak vstupuje elektronika, tribální beaty, zkušenost jazzových hráčů, prvky současné kompozice i dubstepu.
„Jsem ráda, že se dosud můžu zcela svobodně realizovat skrze hudbu, ať už sama či s výjimečnými hudebníky, s nimiž sdílím kapelu Baromantika,“ říká o své tvorbě Lenka.
Kromě sólového vystupování, Baromantiky, je Lenka pro svůj nezaměnitelný hlas hostem na řadě desek a koncertů předních muzikantů české scény. Je též součástí multižánrového projektu divadelního uskupení Spitfire Company, se kterým absolvovala evropské turné s představením One Step Before the Fall, jež získalo i jednu z nejprestižnějších tanečních cen Herald Angel Award.

Místo konání akce: Palác Akropolis, Kubelíkova 27, Praha
Vstupenky: http://www.palacakropolis.cz/work/33298?event_id=24240&page_id=42027
Datum začátku akce: 19. Prosince 2016 19:30
Datum ukončení akce: 19. Prosince 2016 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0823N 14.4489E

Případné změny si prověřte na webu akce Lenka Dusilová & Baromantika / Vánoční Koncert / Praha / 19.12.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce