Lenka Dusilová

Akce Pardubice

Lenka Dusilová
Koncerty
Další akce ve městě Pardubice

Lenka Dusilová ✥ Pardubice

Sólový projekt zpěvačky Lenky Dusilové, který je vyústěním její cesty k vrstevnatějšímu, osobnějšímu a intimnějšímu vyjádření.

Lenka Dusilová představuje mimořádný fenomén české hudební scény. Prošla vývojem z pozice rockové a popové hvězdy do současné tvůrčí fáze, kdy svobodně čerpá z široké škály hudebních stylů. V samostatných sólových vystoupeních experimentuje zejména s loopery a rozšířenými vokálními technikami.

Lenka Dusilová již v šestnácti letech stanula v čele rockové kapely Sluníčko. Následovala spolupráce se skupinou Lucie a její sesterskou formací Pusa. Později se vydala na sólovou dráhu, hostovala na několika úspěšných albech folkrockového uskupení Čechomor. Setkání se zástupci nově se rodící české jazzové komunity (Vertigo Quintet) nebo osudový souzvuk s klavíristkou Beatou Hlavenkovou a kapelou Clarinet Factory vyústily ve spolupráci na nevšedním eklektickém albu Eternal Seekers. V posledních letech také vytvořila společný koncertní program s Monikou Načevou a Ivou Bittovou.

Lenka Dusilová nepatří k muzikantkám, které by zrovna chrlily nahrávky. Poslední deska V hodině smrti, kterou natočila s kapelou Baromantika, vyšla už v roce 2014. S perfekcionismem sobě vlastním přistupuje i k novému chystanému sólovému albu, které by mělo spatřit světlo světa v roce 2020.

✥ Koncert bude na sezení, kapacita sálu bude omezena.
✥ Rezervace nepřijímáme.
✥ Předprodej > http://bit.ly/lenkadusilova_tix

Začátek akce: 21. 2. 2020 20:00:00
Konec akce: 21. 2. 2020 22:00:00
Vstupenky
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
HABERA&TEAM – TOUR 100
Enteria Aréna, Pardubice
Alice Cooper 2024
Enteria Aréna, Pardubice
HABERA&TEAM – TOUR 100
Enteria Aréna, Pardubice
Alice Cooper 2024
Enteria Aréna, Pardubice