LEON HENDRIX & Fulvio Feliçiano Band

Akce Olomouc

LEON HENDRIX & Fulvio Feliçiano Band
Koncerty
Další akce ve městě Olomouc

LEON HENDRIX & Fulvio Feliçiano Band

LEON HENDRIX & Fulvio Feliçiano Band - In The Name Of Jimi Tour 2023

Bratr fenomenálního Jimiho Hendrixe poprvé v Olomouci!
Nenechte si ujít jedinečný koncert LEONA HENDRIXE a kapely Fulvia Feliçiana, kteří do Bounty Rock Cafe přivezou vzpomínkovou show IN THE NAME OF JIMI k osmdesátému výročí narození Jimiho. Před Leonem Hendrixem vystoupí olomoučtí MOONPARK. Leon Morris Hendrix (USA) je malíř, kytarista a skladatel, který kromě toho, že se momentálně věnuje odkazu svého bratra, má na kontě také vlastní alba s Leon Hendrix Band. První vyšlo v roce 2002 pod názvem Seattle Rain, novější potom s titulem Keeper Of The Flame o čtyři roky později. Leon je rovněž spoluautorem životopisné knihy o jeho o šest let starším bratrovi. Biografie nese název Jimi Hendrix: A Brother’s Story.

Společně s Leonem Hendrixem se do České republiky vrací úžasný kytarista a zpěvák Fulvio Feliçiano (Itálie) propagující již řadu let Jimiho nesmrtelnou kytarovou hru. Fulvio se objevil i po boku takových jmen, jako jsou Vinnie Moore, Nathaniel Peterson, Carl Palmer nebo Mike Terrana. Na baskytaru se představí Marco D’Angelo (Itálie), jenž si zahrál například se Stanem Skibbym či s Nathanielem Petersonem. Za bicí usedne Pino Liberti (Itálie), který má na kontě spolupráci s mnoha hudebníky, mezi něž se řadí mimo jiné Buddy Miles, Uli Jon Roth, Marco Mendoza, Kee Marcello či Tony Franklin.
Než zazní Hendrixovy hity, na pódiu v Bounty Rock Cafe vystoupí olomoucká kapela MOONPARK. Této partě čtyř muzikantů, kteří spolu hrají od roku 2020, učaroval melodický rock. MOONPARK – to je Michal (zpěv), Jirka (kytara), Petr (baskytara) a Ivo (bicí). V jejich repertoáru najdete autorské skladby, jaké v České republice jen tak neuslyšíte. Energie, kterou vám předají, vás bude ještě dlouho nabíjet. S Leonem Hendrixem si poprvé zahráli na společném koncertě v Uničově a byl to jedinečný zážitek.

20:00

Začátek akce: 11.05.2023
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce