Letňanský sportovní festival a noční zážitkový běh

Akce Praha

Letňanský sportovní festival a noční zážitkový běh
Festivaly, Sportovní akce
Další akce ve městě Praha

Letňanský sportovní festival a noční zážitkový běh

V sobotu 12. září 2020 se mohou všichni nadšenci pohybu těšit na celodenní Letňanský sportovní festival, který bude zakončen večerním CHARITATIVNÍM ZÁŽITKOVÝM BĚHEM. Městská část pro vás připravila nezapomenutelný rodinný den plný pohybu. Akce je ideální pro rodiče s dětmi, kteří se mohou těšit na bohatý program plný nejen sportovních zážitků, ale i různých vystoupení, netradičních sportů, zajímavých workshopů či soutěží.

VSTUP ZDARMA! :-)
http://letnanskyfestival.cz/

Doprovodný program:
V nabídce aktivit bude horolezecká zeď, bojové sporty, hudební vystoupení, logické soutěže a navíc pro každého, kdo se přihlásí a bude sbírat body, čeká na konci odměna. Na milovníky jídla si počká food zóna s vybranými pokrmy a food trucky.

Celý sportovní den bude zakončen zážitkovým charitativním během pro HUMANITÁRNÍ FOND MČ PRAHA 18.
Běh bude velice unikátní! Čeká vás trasa dlouhá 4 km plná překvapení v podobě různých zpestření, jako jsou hudební vystoupení či adrenalinové zážitky, kvůli kterým bude určitě stát za to se na chvíli zastavit.

VSTUP NA CELODENNÍ FESTIVAL JE ZDARMA!
Cena startovného, V RÁMCI CHARITATIVNÍHO BĚHU, je od 200,- v předprodeji. Vše ovšem poputuje na dobré účely, kdy pomoc dostanou ti, kteří ji potřebují nejvíce.

Těšíme se na každého z vás!

Začátek akce: 12. 9. 2020 13:00:00
Konec akce: 12. 9. 2020 22:00:00
Vstupenky
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce