Letní Flora Olomouc 2019

Akce Olomouc

Letní Flora Olomouc 2019
Veletrhy, Výstavy
Další akce ve městě Olomouc

Letní Flora Olomouc 2019

Mezinárodní květinová výstava a zahradnický veletrh Flora Olomouc se uskuteční od 15. do 18. srpna 2019 na Výstavišti Flora Olomouc ve Smetanových sadech.

ČESKÁ KRAJINA

Hlavním tématem letošní letní etapy Flory Olomouc je „Česká krajina“ a klade důraz na kvalitu a bohatství české přírody.

Výstava je připravena ve spolupráci se spolkem pěstitelů a zpracovatelů léčivých, aromatických a kořeninových rostlin PELERO CZ, z.s., se Svazem školkařů České republiky a Českým zahrádkářským svazem.

LÉČIVÁ SÍLA SEMEN

Podtitulem letošní výstavy je „Léčivá síla semen“. Dozvíte se zde, které rostliny se u nás pěstují pro plody a semena a jak se dále využívají a zpracovávají.

OSLAVY 100. výročí

Letošní ročník bude věnován stoletému výročí založení Agronomické fakulty Mendelovy univerzity v Brně a vzniku Svazu školkařů České republiky.

Těšit se můžete i na další expozice jako je výzkumná laboratoř rostlin v pavilonu H, výstava uměleckých řemesel v Oranžerii, degustace vín, zajímavé přednášky o léčivých rostlinách, bylinách a semenech a bohatý kulturní program v celých Smetanových sadech.

Více informací naleznete na:
https://www.flora-ol.cz/akce/flora-olomouc-2019-5
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce