Libros Driftex CUP 2016

Akce Ostrava

Libros Driftex CUP 2016
Auto Moto
Polygon, Centrum bezpečné jízdy Libros Ostrava, Ostrava
Další akce ve městě Ostrava

Libros Driftex CUP - Ostrava 24.9.2016

Díky spojení Sníženo.cz s partnerem Libros Ostrava se nám podařilo vytvořit něco, co ještě Ostrava nezažila!!! V sobotu 24.9.2016 proběhne v areálu Centra bezpečné jízdy Libros sraz snížených a sportovních vozů při příležitosti ukončení sezóny 2016! Bude to jedinečná akce a kromě driftu se můžete těšit na luxusní vozy, krásné ženy, off-road, měřené sprinty na 100m a mnoho dalšího. Pro více informací sledujte facebook Sníženo.cz
Aktuálně pro Vás máme připravený plán tratě, která je navržená tak, aby jí bylo možné jezdit v kuse bez přerušení, takže při tréningu tohle zajisté oceníte. Večer se můžete těšit na jedinečnou night show a pokud se nám finálové battly protáhnout, je možné, že se pojedou pod umělým osvětelením, jelikož je celý polygon nasvícen lampami simulující večerní podmínky na cestách. Pokud víme, tak je to historicky poprvé, co se v Ostravě pojede nějaký závod v driftech, takže si to rozhodně nenechte ujít a budeme se na Vás těšit! Více informací a časový harmonogram postupně doplníme.
Poměrně velký prostor v časovém harmonogramu se chystáme vyhradit pro DRIFT TAXI, takže jezdci připravte pneumatiky a zájemci o jízdy už nakupujte náhradní spodní prádlo, bude to nářez!!!!

Akce původně měla být jen doprovodný program a možnost ježdění pro pár přátel, během srazu snížených a sportovních vozů, nakonec se z toho vyklubal první závod v driftech v Ostravě. Tak snad se sejdou aspoň dva závodníci a bude to stát za to! Oficální událost celé akce je zde:
https://www.facebook.com/events/194783240938894/

ČTI POZORNĚ !!! Na dráze a celém asfaltu hlavní plochy je přísný zákaz pálení gumy na místě, vypálení díry do asfaltu bude trestáno okamžitým vyhozením a finanční pokutou.
Bát se nemusíte, při běžném ježdění se nic nestane, jedná se o burnout a tzv. stání na brzdě a pálení na místě. Budeme v tomto areálu jako hosté, takže prosím o slušné chování a dodržování pokynu pořadatelů, v případě, že bude vše fungovat jak se patří, můžete se těšit také na další ročníky a závody na zdejším polygonu.

Místo konání akce: Polygon, Centrum bezpečné jízdy Libros Ostrava, Palackého 1114, Ostrava
Datum začátku akce: 24. Září 2016 11:00
Datum ukončení akce: 24. Září 2016 21:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.8515N 18.2543E

Případné změny si prověřte na webu akce Libros Driftex CUP - Ostrava 24.9.2016

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce