Lola Marsh

Akce Praha

Lola Marsh
Koncerty
Další akce ve městě Praha

Lola Marsh /Izrael - show in Prague

Koncertní série Femme Fatale představí v Praze poprvé Lolu Marsh. Zatímco na Slovensku má tato indie-popová kapela z Tel Avivu zástupy fanoušků, v Čechách to bude jejich premiéra. Jako support zahraje polská písničkářka Agata Karczewska.

Na Slovensku se stala Lola Marsh jedním z nejžádanějších jmen festivalu Pohoda. V roce 2015 zde vystoupili ještě jako neznámá izraelská kapela. Úspěch u slovenského publika na sebe ale nenechal dlouho čekat. Podruhé na Pohodě hráli už pro více než 20 tisíc lidí a letos se na festival vrací - jako jediná zahraniční skupina - potřetí za sebou!

Lola Marsh podepsali smlouvu s úspěšným vydavatelstvím Anova Music, na kterém vydali v roce 2015 EP You´re Mine. Titulní skladba se po zveřejnění na spotify dostala mezi tři nejvirálnější hity a letos v lednu k ní natočili v izraelské poušti také krásný a působivý klip.

Poslední dva roky jsou Lola Marsh víc na koncertech po celém světě než doma. V červnu jim vychází napjatě očekávané album "Remember Roses" a následovat bude evropské turné, během nějž se Gil a Yael s kapelou představí poprvé i českému publiku.

Místo konání akce: Palác Akropolis, Kubelíkova 27, Praha
Vstupenky: https://goout.net/en/tickets/lola-marsh/abfb/
Datum začátku akce: 22. Října 2017 19:30
Pravděpodobné souřadnice: 50.0823N 14.4489E

Případné změny si prověřte na webu akce Lola Marsh /Izrael - show in Prague

Jméno organizátora: Palác Akropolis
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce