Longital

Akce Brno

Longital
Koncerty
Web organizátora:
www.musiclab.cz
Další akce ve městě Brno

Longital

LONGITAL je slovenské trio s dokonale jasným zábleskem geniality. Tvůrci písňových obrazů nasátých rockem, folkem, osobitou poezií a nepravděpodobným druhem experimentátorství.
Hudba, která do vás napumpuje pyrotechnickou energii a vzápětí hladivě uvede do stavu levitace. Shina hraje na baskytaru, zpívá, tančí a nechává na sebe padat déšť z peří. Dano připomíná šťastného džina vypuštěného z lahve a nad zvukem jeho akustické kytary musíte přemýšlet, jestli se vám nezdá. Longital přicházejí v nejlepším: rozšířeni na power trio o fenomenálního bubeníka a pianistu Mariána Slávku. Jádro koncertu tvoří skladby z nového alba Divoko které bylo nominováno na přestižní cenu Radio_FM Radiohead Awards v kategorii album roku.
vstup
120kč předprodej
150kč na místě
---
Trio of musically adventurous songwriters who made music their way of life. It's all about giving and receiving, about love, good people, sustainable behavior, respect for others and ... good food. Since 2001. Hundreds of shows in 12 countries in Europe, US and Canada, 12 albums, film and theater music and some awards, too. Any idea of music emerging from Slovakia?

entry, vstup
120kč presale
150kč at the doors

Místo konání akce: Music Lab, Opletalova 1 - Hudební Fakulta JAMU, Brno
Vstupenky: https://www.smsticket.cz/vstupenky/10186-longital
Datum začátku akce: 13. Října 2017 20:00
Datum ukončení akce: 13. Října 2017 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1972N 16.6041E

Případné změny si prověřte na webu akce Longital

Jméno organizátora: Music Lab
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce