Loxy (Cylon Recs / UK)

Akce Brno

Loxy (Cylon Recs / UK)
Koncerty, Zábava, párty
Perpetuum, Brno
Další akce ve městě Brno

Loxy (Cylon Recs / UK) at Resoulution, Perpetuum

✖︎ Loxy (Cylon Recordings / UK) v Perpetuum ✖︎

Legendární londýnský Drum&Bassový producent, DJ a hudební vizionář poprvé v Brně!

✖︎ Support ✖︎
Fallen Gemini
Soul Ex Machina DJs

✖︎ LOXY ✖︎

Loxy se okolo Drum&Bassu pohybuje už od brzkých devadesátých let. Stal se nedílnou součástí evoluce, která tento žánr utvořila do podoby, v jaké ho můžeme slyšet dnes. Jeho cesta vedla od undergroundového DJe, přes moderátora pirátských hudebních shows, až po jednu z nejrespektovanějších postav britského Drum&Bassu. Svoji vlastní hudbu se mu podařilo vydat na těch nejrespektovanějších labelech ale jak ale sám říká, vždycky v byl v první řadě DJem.

Loxyho sety nejsou ničím menším než výpravným příběhem a unikátním hudebním zážitkem. Jeho poznávacím znamením jsou dlouhé a procítěné mixy a pestrá selekce, která sahá od junglových klasik, přes techstepové rollery, až po ten nejaktuálnější experimentální sound reprezentovaný lidmi jako jsou Digital nebo dBridge.

✖︎ Fallen Gemini ✖︎

Fallen Gemini se svou neutuchající pílí a nemalou dávkou talentu dostal do pozice jednoho z nejrespektovanějších českých DJs s neuvěřitelně širokým hudebním záběrem od liquidu, přes deep a experimental až po neurofunk. Do deepových vod se poslední dobou tak často nevydává ale my v Soul Ex Machina víme, že i tam je jako doma. Rozhodli jsme se ho tedy pozvat, aby zahrál na aktuální Resoulution speciální deepový set. Rozhodně se máme, na co těšit.

✖︎ Soul Ex Machina ✖︎

SEM crew stojí za mejdany Resoulution už od jejich první edice v roce 2013. Od začátku bylo naší filosofií vozit do Brna jména, která by si nikdo jiný nedovolil přivést. Za ty tři roky, které uběhly od první edice se nám podařilo na jih Moravy přivést celou řadu mladých a talentovaných ale i zkušených a protřelých DJs z celého světa. Stejně jako vždy, i tentokrát budeme zodpovědní za kvalitní rozjezd celé party a její (ne)důstojné ukončení.

Mediální Partneři:
SIGNAII_FM
DnB Portal.cz
rave.cz
Liquid Drum and Bass

Místo konání akce: Perpetuum, Jezuitská 2, Brno
Datum začátku akce: 3. Března 2017 21:30
Datum ukončení akce: 4. Března 2017 05:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1973N 16.6122E

Případné změny si prověřte na webu akce Loxy (Cylon Recs / UK) at Resoulution, Perpetuum

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce