Madalena João - solo performance

Akce Brno

Madalena João - solo performance
Koncerty
Web organizátora:
www.magnetcafe.cz
Další akce ve městě Brno

Madalena João - solo performance

Vstupné 70,- (v ceně welcome drink)

Madalena Joao se narodila 1.7.1983 v Brně. Ve svých 3 letech, roku 1986, se přestěhovala s rodinou do rodné země svého otce, do Angoly.

Otec studoval v ČR gymnázium, poté
vystudoval Veterinární Fakultu v Brně. Maminka studovala VUT. Madalena pochází z muzikální rodiny. Její otec se věnoval hudbě v Angole, konkrétně v Kibala (odkud pocházeli jeho rodiče). Vyrůstal v klášteře, kde zpíval. Maminka zpívala ve sboru a 12 let hrála na klavír. Klavír nechyběl v žádné domácnosti. V Angole se Madalena také krátce věnovala dětskému modelingu a tanci. Závodně dělala sportovní gymnastiku. Základní školu studovala částečně v Angole, kde se naučila plynule mluvit portugalsky. Stejně jako její bratr Daniel Joao (Pluto), který se taktéž věnoval gymnastice závodně. Veřejně vystupovali před kamerami.

V roce 1995 se celá rodina vrátila do rodné země maminky, do ČR. Madalena nastoupila na základní školu a pokračovala 7. třídou v Brně. Mezitím zkoušela balet, hru na flétnu, aerobik, hru na klavír, tanec rock n roll, ale hlavně navštěvovala hudební školu, se zaměřením na zpěv. Absolvovala různá malá vystoupení v rámci hudebky. Vystudovala Střední Zdravotnickou školu - obor Všeobecná sestra, se zakončením maturitou.

V roce 2000 se přihlásila na konkurz do TV pořadu Rozjezdy pro hvězdy, kde se již dvakrát umístila na prvním místě a dostala se tak do finále, kde byla druhá. V roce 2001 natočila první album společně s rapperem Patrick s názvem My u vydavatelství Sony Music. Také v té době byl natočený videoklip na píseň My, který se vysílal v pořadu Eso. Madalena vystupovala po clubech a na různých společenských akcích. Vystupovala také s převzatým repertoárem od světových zpěvaček (Whitney Houston, Mariah Carey..) Vystoupila v různých TV programech. V roce 2000 také Madalena začla navštěvovat hodiny zpěvu na brněnské konzevatoři Jaroslava Ježka. Hodiny zpěvu s pauzami navštěvuje nadále. Na základě doporučení, navštěvovala hodiny zpěvu i na brněnské JAMU.

Druhá připravovaná deska s hudebním partnerem Patrick se nedodělala. Spolupráce byla ukončena v roce 2003. Roku 2004 se vrátila na obrazovky TV, do pořadu SuperStar, kde se umístila mezi posledních 40 soutěžících. Ve stejném roce se zůčastnila konkurzu do Muzikálu HAIR v Brně, kde několik měsíců hrála. Zatím v žádném dalším muzikále nehrála.

V roce 2005 zahájila spolupráci s agenturou RGM, u které natočila singl The Love game, ke kterému byl natočen videoklip v brněnském Boby Centru se 150 komparzisty (tanečníky) z celé České republiky. Videoklip je stále k vidění na internetovém vyhledávači. S agenturou RGM spolupracovala přes rok, a také stihla s nimi vydat vlastní gramofonovou desku The love game. Madalena si také v rámci této spolupráce zazpívala s Filharmonii Bohuslava Martinů. Na na tento koncert přijela širší veřejnost z Londýna a Německa. Zpívala dvakrát na Mezinárodním dni Afriky v Německu (Berlíně), pořádaném Velvyslanectvím. Spolupráce byla poté ukončena. Dále připravovala a textovala písně jak sólové tak i společné s bratrem Plutem, které použili k vydání ve společném CD v roce 2009. Deska nese název Destino. Spolupracovala také krátce na to s taneční školou LP Pick dance, kam jezdila na hodiny tance, a inspirovala se. Zpívá po celé České Republice. Osvojovala si více textování. Mezitím stihla krátce pracovat na Urologickém oddělení v Brně, ve Fakultní Nemocnici Bohunice.

Poté opět nasadila tempo v muzice. Došlo k navázání spolupráce s dětským fondem UNICEF. V roce 2013 stihla natočit u vydavatelství Zorreti Solovou desku s názvem CANTORA.V roce 2013 také reprezentovala Česko na druhém největším světovém festivale v Bělorusku. Momentálně Madalena pokračuje v tvorbě, věnuje se textování svých písní, a přípravě dalších CD nosičů.

Zpívá s kapelou Sly Rabbits ve stylu Funky. Připravuje nové Videoklipy, a spolupracuje s řadou interpretů, umělců a herců. S novým skladatelem pilují výběr písní, dávájí se dohromady nové projekty a písně. V roce 2014 Madalena porodila syna Ilyase Diallo, který se narodil 7.11.2014. Věnuje se žánrům ve stylu Pop, Soul, RnB, Funky, Reggae, Dance. Věnuje spolupráci se Swing Pigs - Jazz, Blues. Její tvorba je ke shlédnutí na www.youtube.com Nebrání se žádnému promyšlenému experimentu.

Místo konání akce: Magnet Café, Jiráskova 41, Brno
Datum začátku akce: 17. Listopadu 2017 20:00
Datum ukončení akce: 17. Listopadu 2017 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.2028N 16.5956E

Případné změny si prověřte na webu akce Madalena João - solo performance

Jméno organizátora: Magnet Café
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce