MAGIC FESTIVAL 2020 mezinárodní festival moderní magie

Akce Uherské Hradiště

MAGIC FESTIVAL 2020  mezinárodní festival moderní magie
Festivaly
Další akce ve městě Uherské Hradiště

MAGIC FESTIVAL 2020 - VIII. mezinárodní festival moderní magie

Vážení přátelé magie, kouzelníci, kouzelnice a kouzelní přátelé, dovolte mi, abych vás touto cestou oficiálně pozval k nám do Uherského Hradiště na VIII. ročník mezinárodního festivalu moderní magie MAGIC FESTIVAL 2020. Koná se ve dnech 15.–17. května 2020.

Po dvou letech se opět do Uherského Hradiště vrací kouzelnický festival, který si za poměrně krátkou dobu získal pověst největšího a nejprestižnějšího festivalu moderní magie u nás. Svou prestiž dokazuje mimo jiné i tím, že o MAGIC FESTIVAL mají zájem již kouzelníci z celé Evropy.

V letošním roce jsme pozvali opět evropskou špičku v moderní magii. Jsem rád, že se nám konečně po čtyřletém vyjednávání pro MAGIC FESTIVAL podařila zajistit hvězda první třídy, která je známá po celém světě, a tou je jeden z nejlepších německých kouzelníků všech dob TOPAS.

Další osobností MAGIC FESTIVALU bude jeden z největších karetních kouzelníků nové generace WOODY ARAGON ze španělského Toleda. Pro španělskou magii máme slabost, tak i další host pochází z této země a v Uherském Hradišti se nám představí vycházející hvězda TXEMA, který se svým programem The Postman slaví úspěchy na světových soutěžích. V galavečeru se nám také představí německá kouzelnice FELICITAS, která originálním způsobem pracuje proti fyzikálním zákonům a ve svém magickém aktu velmi působivě spojuje dva různé umělecké žánry. Díky kombinaci tanečních pohybů a úžasných způsobů magických efektů se vyvinul celosvětově jedinečný „pas de deux“ [padedé]

Začátek akce: 15. 5. 2020 10:00:00
Konec akce: 17. 5. 2020 14:00:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce