Magický ples Slezské univerzity v Opavě

Akce Opava

Magický ples Slezské univerzity v Opavě
Taneční zábavy a plesy
Další akce ve městě Opava

Magický ples Slezské univerzity v Opavě

Tradičních reprezentačních plesů je nespočet. My vás však zveme na unikátní magický ples, plný kouzel a zábavy!

V sobotu 7. března 2020 od 19.30 hodin v Kulturním domu Na Rybníčku v Opavě vás čeká bohatý program, který vás jistě okouzlí. Hned při vstupu vaše smysly ošálí mistr České republiky v mikromagii. Nebude chybět taneční exhibice páru doporučena známým tanečníkem a porotcem Zdeňkem Chlopčíkem, také stand-up comedy známého komika a trapnomága Richarda Nedvěda.

K tanci i poslechu na hlavním tanečním sále zahraje BigBand Krnov. Pokud vás na chvíli unaví swingové tóny, můžete si v prvním patře užít produkce dýdžeje z klasických vinylových desek. Vzpomínku na tento nezapomenutelný magický večer si spolu s přáteli odneste z fotokoutku. Program plesu poté vyvrcholí půlnoční tombolou, ale ještě předtím budete obdivovat umění v podobě vystoupení poledance studia Motýlek z Ostravy. Závěr po půlnoci bude na hlavním sále patřit nesmrtelným rock´n´rollovým hitům.

Vstupenky v hodnotě 300 Kč/200 Kč dle místa sezení si můžete zakoupit od 3. února 2020 v předprodeji ve Sluna Opava (Horní náměstí 27, Opava).

Těšíme se na společné setkání a chvíle zábavy nejen na tanečním parketu.

Začátek akce: 7. 3. 2020 19:30:00
Konec akce: 8. 3. 2020 2:00:00
Vstupenky
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Smrtijedský ples
Na chobotě 125/2b, Praha, Praha