Majk Spirit 2017

Akce Jablunkov

Majk Spirit 2017
Koncerty, Zábava, párty
Rock Café Southock, Jablunkov
Další akce ve městě Jablunkov

Majk Spirit & H16 + DJ Grimaso 16.6.2017 ✪ Rock Café Southock ✪

Majk Spirit, H16 & DJ Grimaso společně v Jablunkově

Již 16. června 2017 do Jablunkova „Prichádza legendárna crew“. Koncert se uskuteční v klubu Rock Café Southock a startuje ve 20:00 hodin.

Majk Spirit, jedno z nejzářivějších jmen české a slovenské scény přijede s H16 předvést jedinečnou rapovou show. Jako hosté večera vystoupí také DJ Fliptyck (CZ) a DJ Necroz (CZ). Celá akce proběhne v neobyčejné atmosféře klubu Rock Café Southock, který je nově zrekonstruovaný v high-tech stylu a nabývá tak na svém významu i po vizuélní stránce.

Na zahrádce v open air prosotru nebudou chybět ani oblíbené partnerské stánky: Jägermeister a Excelent – piju pivo.

Majk Spirit, slovenský rapper působí na scéně od roku 2000, patří do bratislavské skupiny H16. V roce 2011 vydal svoje první sólové album „Nový člověk“. V roce 2012 získal ve slovenské anketě Slávik dvě ocenění, objev roku a nejlepší videoklip roku. O rok později se také stal vítězem ocenění MTV Europe Music Awards v kategorii Best Czech and Slovak Act. Otis v roce 2015 vydal své druhé sólové album s názvem „Otis“ a to ve stejný den jako Cigo vydal své debutové album“ Malý princ“. Jednašestka i přes sólové projekty dává najevo svou soudržnost a o tom nás Majk Spirit s Oteckem a Cigem přesvědčí v Jablunkově se svým albem, které nese název „SILA“. Hudbu produkovali dva dvorní producenti hip hopové skupiny, Grimaso a Abe. Fanoušci se tak mohou do „Rokáče“ těšit na živé vystoupení se singly jako Počítaj s nami, Triumf, nebo Každý deň. http://www.rokac.cz/

Akci přijede podpořit DJ Fliptyck, se kterým jste se mohli setkat i v zahraničí, loni například na Sun City Hip-Hop Festu v Maďarsku, nebo rovnou jako s koncertním DJem kanadského rapera Lorda Lhuse ve Švýcarsku. Ovšem ani v Česku se nedrží zpátky a pravidelně vystupuje v různých městech se známými jmény, jako jsou Majk Spirit, Separ, Ego, Rytmus, DJ Wich, Ektor, Marpo a Moja Reč. Mezi jeho styly patří hip hop, r`n`b, funky, trap, nebo new jack swing.

Program večera obohatí také ostravský ostravský DJ NECROZ hrající od roku 2003 směsici Hip Hopu, R'n'b, Funky a Ghetto Funku. Má raději klubovou atmosféru, ale potkáte ho na i předních festivalech v České a Slovenské republice (Beats For Love, Hip Hop Žije, Hip Hop Kemp...).

Stojí se svou domovskou kapelou Safari za vydáním několika alb a zaskakuje jako DJ i v jiných
hudebních projektech.

Předskakoval před interprety jako jsou: Stereo MC's, A-Skillz, Featurecast, Deliquent Habits, Afu-ra...
Můžete ho pravidelně slyšet v jeho pořadu What The Funk na Rádiu Helax.


Vstupenky zde: http://bit.ly/2o3ouK0

HOSTÉ VEČERA

DJ FLIPTYCK
DJ NECROZ - WHAT THE FUNK !

Místo konání akce: Rock Café Southock, Bělá 1069, Jablunkov
Vstupenky: https://vstupenky.ticket-art.cz/koncerty-zahranicni-interpret-/majk-spirit-a-h16-dj-grimaso-13604/
Datum začátku akce: 16. Června 2017 20:00
Datum ukončení akce: 17. Června 2017 04:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.5791N 18.764E

Případné změny si prověřte na webu akce Majk Spirit & H16 + DJ Grimaso 16.6.2017 ✪ Rock Café Southock ✪

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce