Mandrage v KD Herálec

Akce Herálec

Mandrage v KD Herálec
Festivaly, Koncerty
KD Herálec, Herálec
Další akce ve městě Herálec

Mandrage v KD Herálec

Mandrage vyrážejí na druhou část svého "kočičího" turné a samozřejmě mezi zastávkami nemůže chybět KD Herálec, kam se kapela vrací po dlouhých čtyřech letech.

Tentokráte ovšem přijíždí už jako jedna z nejoblíbenějších domácích koncertních na vlnách úspěšných alb, singlů a koncertů, mezi kterými nechybí vyprodané největší domácí sály a ani největší festivaly, kde Mandrage se svojí unikátní koncertní show baví desetitisíce lidí.

Právě na míru vytvořená nápaditá scéna, speciální efekty, unikátní kostýmy a energický projev dělají z Mandrage jednu z nejlepších koncertní kapel současnosti. Jejich koncert plný hitů Hledá se žena, Na dlani, Šrouby a matice, Františkovy lázně, Tanči dokud můžeš, Travolta a dalších byste si rozhodně neměli nechat ujít.

vstupné v předprodeji: 290 (+ případné online poplatky)

předprodeje (od 26.9.): Hlinsko (vinotéka, IC), Herálec (č.p. 432), Svratka (Borová), Žďár n. S. (Andante) a již teď na https://www.ticketstream.cz/tsp/ts1website/vstupenky/mandrage-vsechny-kocky-tour-part-ii-kd-heralec-u-zdaru-nad-sazavou-heralec-1042694

Po koncertu se odehraje tradiční ROCKOTÉKA. Zastávky autobusového svozu ZDARMA naleznete na www.kdheralec.cz

Místo konání akce: KD Herálec, Herálec u Žďáru nad Sázavou, Herálec
Vstupenky: https://www.ticketstream.cz/tsp/ts1website/vstupenky/mandrage-vsechny-kocky-tour-part-ii-kd-heralec-u-zdaru-nad-sazavou-heralec-1042694
Datum začátku akce: 15. Října 2016 20:00
Datum ukončení akce: 15. Října 2016 23:55
Pravděpodobné souřadnice: 49.6896N 16.0286E

Případné změny si prověřte na webu akce Mandrage v KD Herálec

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce