Manželské večery - Pardubice

Akce Pardubice

Přednášky a kurzy
Další akce ve městě Pardubice

Manželské večery - Pardubice

Co je kurz Manželské večery?
Osm setkání, každý pár u svého stolečku s drobným občerstvením. Po přivítání následuje praktická promluva na jedno z témat kurzu. Jednotlivými tématy nás provedou manželé Nicky a Sila Leeovi z Velké Británie. Kurz přináší i rozhovory se světoznámými experty (Gary Chapman - jazyky lásky, Henry Cloud - hranice, Sue Johnsonová - emoce) i s 23 manželskými páry z celého světa. V úplném soukromí u malých stolků pouze pro dva spolu sami prodiskutujete téma večera nad dotazníky z příruček. Skupinová diskuse není součástí kurzu, o svém vztahu nemusíte nikomu nic říkat. Jádrem večera jsou cvičení v příručkách, kterými je promluva proložena. Tato cvičení Vás povedou k hlubší diskusi pouze ve dvou o tématech, na která ve spěchu všedního dne nezbývá čas. Snažíme se vytvořit takové prostředí, abyste měli jistotu, že váš rozhovor nikdo další nezaslechne. V pozadí hraje hudba.

Pro koho jsou Manželské večery?
Pro každého, kdo chce své manželství zlepšit - tedy pro manželství pevná i manželství, která zápasí. Na každém vztahu je co zlepšovat. Pro každého, bez rozdílu životní filozofie - kurz vychází z principů křesťanské lásky a je určen každému páru.

Témata jednotlivých večerů
7. 11. - Pevnější spojení 21. 11. – Umění komunikace 5. 12. – Řešení konfliktů 16. 1. – Síla odpuštění 30. 1. – Vliv rodiny Od února 2022 budou pokračovat tato témata: Dobrý sex Láska v akci Závěrečné setkání

18:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce