Maraton Dvaadvacítky

Akce Praha

Maraton Dvaadvacítky
Divadlo, kino
Web organizátora:
www.biooko.net
Další akce ve městě Praha

Maraton Dvaadvacítky

V sobotu 11. listopadu večer proběhne v pražském kině Bio Oko za účasti tvůrců maraton třinácti dílů satirického televizního seriálu Dvaadvacítka. Večer bude věnován dvěma zesnulým protagonistům Dvaadvacítky Jiřímu Ornestovi a Josefu Žluťákovi Hrubému.

Projekci uvedou režisér Martin Vandas, producent České televize Jan Štern a scenárista a hlavní duše celého projektu herec, moderátor a publicista Jan Kraus. „Dvaadvacítka je ‚památníkem‘ svobodného dovádění v České televizi. Byla zrušena pro ‚kolísavou úroveň‘ a od té doby jsem kolísat nepřestal. Jsem rád, že Bio Oko je ochotné se na chvíli rozkolísat s námi,“ říká Jan Kraus.

Maratonu bude předcházet slavnostní jízda historickou tramvají. Ta odstartuje v sobotu 11. listopadu v 18.00 ze zastávky „Žluťáková“ (Zvonařka) a projede Prahou, aby svou cestu zakončila na stanici „Ornestova“ (Kamenická) jen pár metrů od kina Bio Oko. Partnerem celé akce je Dopravní podnik hlavního města Prahy.

Po boku tvůrců se v pražském kině Bio Oko představí a na pořad a jeho představitele zavzpomínají také divadelní režisér a dramatik Ladislav Smoček a přítel výše zmíněných herec Bohumil Klepl.

Místo konání akce: BIO | OKO, Františka Křížka 15, Praha
Vstupenky: http://www.biooko.net/cz/film/9328/Maraton-Dvaadvacitky/
Datum začátku akce: 11. Listopadu 2017 20:30
Datum ukončení akce: 12. Listopadu 2017 02:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.1001N 14.4302E

Případné změny si prověřte na webu akce Maraton Dvaadvacítky

Jméno organizátora: BIO | OKO
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Děti ráje
Letní Kino, Chomutov