MASTO CREW Session

Akce Kralupy nad Vltavou

MASTO CREW Session
Festivaly, Zábava, párty
Hudební BAR Ponorka, Kralupy nad Vltavou
Další akce ve městě Kralupy nad Vltavou

MASTO CREW Session w/ Tony Terra + Guests │Junger & Jílec - B-day│ Hudební Bar Ponorka, Kralupy nad Vltavou

♫ ♫ ♫ ♫Zdravíme všechny DnB hlavy!♫ ♫ ♫ ♫
Chtěli bychom Vás pozvat na MASTO CREW session, která se bude konat 16.9.2016 (Pátek) v Hudební BAR Ponorka, Kralupy nad Vltavou.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ INFO ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Doražte na další MA100 párty a zahájení sezóny v Ponorce! Uslyšíte všechny možné subžánry DnB, jako např.: Neurofunk, Deep, Breakbeat, Techstep nebo také Jump Up + Dubstep. Tentokrát budou dva koně z naší crew slavit narozeniny - Jílec a Junger, takže čekejte jedinečný narozeninový set! Na oslavě nám taky zahrají řezníci Tonny Terra s MC Fat Ferym a JTQ, talentovaný Drop Database a Critical J s MC Brejchus Paviánem.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ARTISTS ▬▬▬▬▬▬▬▬▬
★Tony Terra (Bad Controll Crew, Drum and Bass production)★

Zakladatel Plzeňské Drum&Bass Production Crew, ale také člen Teplické Bad Controll Crew se v setech zaměřuje především na Neurofunk proložený Jump-Upem a to vše nejlépe ze 3 či 4 playerů a častokrát v doprovodu Mc-ho ! Zahrál v klubech jako je Cross, Storm, Uhelna, Chapeau Rouge, Palác Akropolis, Beach Bar Mlekojedy, Spot, Dublin, Poldofka, Boss Bar a ve spoustě dalších a to pod jednou střechou se jmény jako jsou – Akov, Tr Tactics, Volatile Cycle, Rido, A-Cray, Forbidden Society, Pixie, Volume Plus, Twisted:Minds a dalšimi ikonami drum&bassu. Vystoupil v pořadu Dnb Session na SeeJay radiu.

FB: https://www.facebook.com/DjTonyTerra/
MC: https://www.mixcloud.com/tonyterra93/
......................................................................................
★Drop Database (FROGS on ACID)★

19 letý producent a Dj z České Republiky, který se zabývá především Drum and Bassovou a Dubstepovou tvorbou. Se svým setem navštívil například Trident Festival, Ostravský Fabric, Pražský Storm Club či Chapeau Rouge. Zahrál si například po boku anglického Caspy či slovenského Subtesiona. Nenechte si ujít jeho Jumpupový set, který Vás rozhodně nenechá klidnými!

FB: https://www.facebook.com/MrDropDatabase/?fref=ts
SC: https://soundcloud.com/mrdropdatabase
......................................................................................
★JTQ (Neurotics)★

Rodák ze Slovenska žijící v Praze. Opravdový DnB nadšenec, který hraje už nějakou dobu, ale aktivně až poslední 3 roky.Odkojený na RaggaJungle přes Crossbreed, nyní přešel na subžánr jménem Neurofunk. Před 1,5 rokem se dal dohromady s Dj Speedy a založili svoji crew Neurotics. Pravidelně se objevuje v Pražských klubech jako je Storm a i po celé ČR. Jeho sety jsou energickéa 3deck je samozřejmostí.

FB: https://www.facebook.com/JTQDNB/?fref=ts
SC: https://soundcloud.com/jungletheque
......................................................................................
★Critical J (DnB Portal.cz)★

Mladý DJ pocházející z Městce Králové. K muzice ho přivedl místní klub v malé vesnici, kde poprvé na vlastní uši slyšel DnB a od té doby věděl, co chce. V roce 2010 si pořídil první techniku a začala dlouhá etapa hraní a zkoušení doma v pokoji. První příležitosti hraní na živo přišly ve zmiňovaném klubu u Pekaře a nedalekém Boss baru, kde nějaké ty roky sbíral zkušenosti a seznamoval se s novými lidmi. Osudný rok byl 2012, kdy se dostal pod DnBportal.com a následně se seznámil a začal spolupracovat s MC Jelenem, se kterým vystupuje a pořádá párty do dnes. Za největší úspěchy považuje hraní v pražském Cross Clubu, letním festivale Let it Roll, na britském internetovém rádiu Rough Tempo a na Slovensku. Zahrál si po boku např. Signs, Allied, Trimer, Billain, Liz-E, Dimension, Pastry Maker, Brejchus, Rido, Murte, Bio, Pixie, Koogi, One way, Mazzon, Matzet & Tajfun atd... Na svědomí má také akci Addictive Beats, kterou s MC Jelenem pravidelně pořádají v místních klubech.

FB: https://www.facebook.com/DjCriticalJ/?fref=ts
SC: https://soundcloud.com/critical-j
......................................................................................
★MC Brejchus Pavián (Jump-Up.cz, Upfockerz)★

Pavel Brejchus Pavián je MC původem z města piva, Plzně. Rapu se věnuje již od roku 2002, kdy začal skládat svoje první lyrics a okolo roku 2005 si i poprvé vyzkoušel i práci s mikrofonem. Ze začátku se věnoval spíš Hip Hopovému žánru, nicméně už tehdy ho jeho láska k DnB zavedla k několika možnostem "zahajpovat" si v bývalém legendárním plzeňském klubu Inspiral do DnB setů.
V roce 2010 využil příležitosti zúčastnit se v pražském klubu Matrix kontestu Ring 4 MCs, ve kterém se umístil na prvním místě a napřesrok toto prvenství znovu obhájil. Toto období by se dalo nazvat zlomovým, protože od těto doby se věnuje hlavně DnB, z jehož subžánrů mu nejvíce vyhovuje Jump-up. Za ta léta už stihl projet skoro celou republiku a spolupracovat s velkými jmény z Čech, Slovenska, i celého světa. Má na pažbě taky pár zářezů v podobě dubplates pro DJ Murte. Nyní je členem Jump-up.cz a působí i ve seskupení Upfockerz.

FB: https://www.facebook.com/BrejchusPavian/?fref=ts
......................................................................................
Dále:
MASTO CREW (Jung & Jílec B-day)
MC Fat Fery
iLL Minded MC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬ MORE INFO ▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Připomeň si minulou párty tímto aftervideem:
▶https://www.facebook.com/video.php?v=1532668623675604
▶https://www.facebook.com/libor.lesak/videos/o.916088208458445/1125355374158434/?type=2&theater

Atmosféru zařídí hromada světel i s osvětlovačem + zvuk od d&b audiotechnik (J subwoofer, Q1 loudspeaker,...)
http://www.dbaudio.com/en/systems/details/j-subwoofer.html

Fotograf/Photographer: JK Photography (Pavel Klett)
https://www.facebook.com/jirikulka.photography/?fref=ts

Soutež o 3 volné vstupy

Start v 21:00

✖Vstup/Entry 80,- ✖

Otvíračka Ponorky

Těšíme se na Vás!

Místo konání akce: Hudební BAR Ponorka, nám. J. Seiferta 706, Kralupy nad Vltavou
Datum začátku akce: 16. Září 2016 21:00
Datum ukončení akce: 17. Září 2016 05:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.2425N 14.3113E

Případné změny si prověřte na webu akce MASTO CREW Session w/ Tony Terra + Guests │Junger & Jílec - B-day│ Hudební Bar Ponorka, Kralupy nad Vltavou

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
CAVEMAN
KD Vltava, Kralupy nad Vltavou
TOYOTA BEAT FESTIVAL 2024
Kmochův ostrov, Kolín
SHIRLEY VALENTINE
Společenské centrum Jesenice, Jesenice