Mattoni 1/2 Maraton Karlovy Vary 2016 - Karlovarský půlmaraton

Akce Karlovy Vary

Sportovní akce
Karlovy Vary, Karlovy Vary
Další akce ve městě Karlovy Vary

Mattoni 1/2 Maraton Karlovy Vary 2016 - Karlovarský půlmaraton

Masový běžecký závod - 4. ročník. Nejmladší ze závodů RunCzech

Mattoni 1/2Maraton Karlovy Vary je třetí díl letošní RunCzech běžecké ligy.

Nejmladší ze závodů RunCzech, Mattoni 1/2Maraton Karlovy Vary, je opravdovým klenotem RunCzech běžecké ligy. Karlovy Vary nabízejí běžcům malebnou trasu podél řeky Teplá přes slavnou kolonádu, která se objevila v řadě známých filmů. Běhání ve městě s harmonickou atmosférou, vynikající architekturou a velkou bohatou historií je opravdu fantastické!

Po úspěchu proběhlých 3 ročníků pořadatelé nabídnou celkem 6000 míst, z toho 4 000 na celé půlmaratonské trati.

Není pochyb, že klidná přírodní scenérie a lázeňská tradice stojí za
důvodem navštívit navšítit Karlovy Vary, ale co dělat, když si vaše tělo a duše žádá aktivní odpočinek? Odpověď je jednoduchá – běžte!

Mattoni ½ Maraton Karlovy Vary (21. května 2016) představuje dokonalou příležitost pro rekreační nebo pokročilé běžce, milovníky sportu a dobrodružství, aby prozkoumali krásy města z trochu jiného úhlu. Závodní trať vás povede nejkrásnějšími částmi města, které byly kulisou pro mnoho filmových scén z Hollywoodu, nyní budou tvořit kulisy pro váš běh.

Tentokrát to nebudou dva téměř stejné okruhy, ale po první návštěvě kolonády se běžecký had vydá po Západní ulici okolo dostihového areálu, pak zpět Studentskou a Plzeňskou ulicí. Poté se vrátí zpět na kolonádu a do cíle až na nábřeží Osvobození.

Nejmladší ze závodů RunCzech je dalším klenotem RunCzech běžecké ligy. Karlovy Vary si získaly srdce filmařů již před mnoha lety, nyní okouzlují i běžce.

Malebná trasa vás zavede k řece Teplá, na kolonádu se slavnými promenádami a budovami, které se objevili v řadě známých filmů. Během půlmaratonu si tyto nádherné kulisy užijete i vy!

Pro registraci a vice informací o Karlovarském půlmaratonu navštivte: http://www.karlovarskypulmaraton.cz/

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce