Metal Fire From Hell

Akce Beroun

Metal Fire From Hell
Koncerty
Web organizátora:
rokacprdel.cz/
Další akce ve městě Beroun

Metal Fire From Hell

Kapela DRAC byla založena na podzim 2015 - Temně svetlý pekelně syrový metal se správně roztopeným vroucím kotlem na ideální teplotu.
ATLAS COELESTIC - V roce 2013 se v Berouně začala formovat nová tvář chaosu.
Původně za to mohli pouze členové kdysi zaniknuvší kapely Mej-Dej (Tazzy, Erik a Viktor), ale zanedlouho se do toho přidal druhý kytarista Míra (druhý z toho důvodu, že by za ním jiný druhý nebyl prakticky vidět ;)
Po nějaké době snahy o převážně časovou synchronizaci našeho chaosu končí první, ten menší ;), kytarista Erik a místo něj naskakuje s kytarou Eda.
V tomhle případě se časová synchronizace daří a i když má Eda míň strun než Míra, chaosu způsobí daleko víc...což se nám líbí...vesměs...do určité míry :p
Pořád nám něco chybí..

Bez vokálu to stále nějak není ono a občasné hlasité a převážně nepublikovatelné hlasové projevy jistého člena kapely, z velké části např. po úderu paličkou do měkkých tkání při různých excesech, nelze považovat za zpěv, když nehrajeme gore-grind.
Naštěstí po úmorném a dlouhém hledání vhodného pěvce Míra přivádí na zkoušku zpěvačku Báru a v tu chvíli je kapela konečně kompletní.
Hledání vhodného názvu pro náš svinec ukončili shodně oba kytaristi návrhem názvu Atlas coelestis, což je prý souhvězdí pásu Orion působící v něm chaos a ten chaos zřejmě dosáhl té míry, že už to ani nejde nikde najít ;)
Každopádně název si ponecháme již kvůli snadné zapamatovatelnosti :Pak navíc se naše kapela soukromě rozdělila na sekci Atlas, preferující jednodušší formy skladeb a Coelestis..vepřovou sekci...
Výsledný mix si poslechněte nejlépe naživo.
Třetí kapelou večera je RAW progressive-metal / Praha
http://bandzone.cz/raw

Místo konání akce: Rock Club Prdel, Václavské nám.38/24, Beroun
Datum začátku akce: 27. Října 2017 19:00
Datum ukončení akce: 27. Října 2017 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.9663N 14.0796E

Případné změny si prověřte na webu akce Metal Fire From Hell

Jméno organizátora: Rock Club Prdel
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce