Mikuláš a čerti v Koněpruských jeskyních

Akce Koněprusy

Akce pro děti
Další akce ve městě Koněprusy

Mikuláš a čerti v Koněpruských jeskyních

Již tradičně bude v Koněpruských jeskyních v Českém krasu na Berounsku na první prosincové dny připravena akce, při které můžete navštívit peklo i nebe na Zlatém koni.
Mikuláš a čerti budou v Koněpruských jeskyních od pátku 1. do úterý 5. prosince 2023. Rezervace pro hromadné zájezdy od 3. října, pro jednotlivce od 1. listopadu, a to výhradně na telefonu 730 572 485 v časech 9:00 – 14:00.

Důležité pokyny:

na pokladnu se dostavte alespoň 15 minut před rezervovaným časem vstupu, objednaný čas je nutno dodržet, pokud nedorazíte včas, vstup Vám propadá,
vpuštěny budou pouze objednané děti a s doprovodem, POKUD NEBUDETE MOCI PŘIJET, ZRUŠTE, PROSÍM, SVOU REZERVACI VČAS, cena vstupu 150 Kč za každou osobu (platí tedy jak dítě, tak doprovod), batolata do věku 12 měsíců zdarma; pro hromadné školní skupiny 100 Kč za dítě, nejde o prohlídku celé zpřístupněné trasy jeskyní, akce není vhodná pro náctileté děti - neberou to vážně, nenosíme děti v pytlech, pro vozíčkáře je obtížně dostupné jen „Nebe“, možno jen po předchozí domluvě, auto, prosím, nechte dole na parkovišti (nebude hlídané ani placené), u skupin po 15:00 doporučujeme vzít si s sebou svítilnu (po návratu z jeskyně na povrch již bývá venku tma), u pokladny při placení odevzdat:MALÝ dárek v uzavřeném obalu (aby nic nevypadlo) označený jménem a příjmením dítěte (prosíme nenoste objemné dárky, na lístek pro Mikuláše můžete dát informaci o tom, že ostatní dárky Mikuláš donese dítěti domů), vyplněný lístek pro Mikuláše s dobrými vlastnostmi a lístek s hříchy pro Lucifera,v jeskyni je špatné osvětlení, proto prosíme minimální formát papíru A5 a velká písmena, nepsat červeným písmem - v Pekle při červeném osvětlení nečitelné.

Začátek akce: 01.12.2023
Konec akce: 05.12.2023
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce