Mikulášská jízda autobusem

Akce České Budějovice

Mikulášská jízda autobusem
Akce pro děti, Zábava, párty
Město České Budějovice, České Budějovice
Další akce ve městě České Budějovice

Mikulášská jízda autobusem

Mikuláše se svou družinou můžete potkat i v autobusu!

Svézt se po Českých Budějovicích speciálním „Mikulášským autobusem“ mohou v rámci tradiční nadílky malí i velcí zájemci. Cestující se ovšem musí připravit na změnu konceptu akce, protože jízda bude možná pouze s platnou vstupenkou.

Již od roku 2002 pravidelně připravuje Dopravní podnik města České Budějovice, a.s. pro všechny zájemce oslavy svátku svatého Mikuláše. Jízdy speciálně vyzdobeného vozu v krajském městě proběhnou v pondělí 5. 12. 2016 a opět slibují výjimečný zážitek. Odpolední spoje jsou určeny hlavně pro rodiny s dětmi a jsou načasovány tak, aby všichni pasažéři pohodlně stihli i přílet Anděla na náměstí Př. Otakara II. Pro malé cestující jsou od Mikuláše připraveny sladké odměny, s těmi ostatními si popovídá nesmlouvavý čert.

Speciální autobus bude vyjíždět od nádraží z výstupní zastávky MHD v Žižkově ulici u OC Mercury, kam se bude také po absolvování celé půlhodinové trasy vracet. Vůz bude stavět pouze v zastávce Poliklinika Sever. Odjezdy jsou naplánované na 14.00, 15.00, 16.00 a 17.00 hodin.

Přeprava všech cestujících na těchto spojích je zdarma, zájemci si ovšem musí vyzvednout vstupenky do autobusu v Informační kanceláři dopravního podniku v přízemí OC Mercury. Na každou jízdu je omezený počet 80 kusů a proto je potřeba přijít včas. Navíc není možno v tomto voze přepravovat dětské kočárky či jízdní kola. K tomuto kroku organizátor přistoupil zejména z důvodu bezpečnosti a kvality akce, ale také na četné podněty účastníků.

Místo konání akce: Město České Budějovice, náměstí Přemysla Otakara II. 1/1, České Budějovice
Datum začátku akce: 5. Prosince 2016 14:00
Datum ukončení akce: 5. Prosince 2016 17:00
Pravděpodobné souřadnice: 48.9743N 14.4731E

Případné změny si prověřte na webu akce Mikulášská jízda autobusem

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Festival KINDERLAND 2024
Výstaviště, České Budějovice
CAVEMAN
DK metropol, České Budějovice
Minipárty s Karlem Šípem
Metropol, České Budějovice
Princezna ze Mlýna (Divadlo Star)
Metropol, České Budějovice
Minipárty s Karlem Šípem
Metropol, České Budějovice