Mikulášská v Černicích

Akce Plzeň

Mikulášská v Černicích
Akce pro děti
Další akce ve městě Plzeň

Mikulášská v Černicích

V předvečer svátku Mikuláše, 5. prosince, pořádáme komunitní akci pro rodiny s dětmi z Černic a okolí, tradiční nadílku zpestřujeme zábavnými, rozvojovými aktivitami pro děti.

Starší děti si s rodiči připraví svůj vlastní “Výpis z knihy hříchů”, raubíři dostanou šanci se napravit. Čertovské hrátky nebo dostaveníčko s anděli jistě potěší všechny zúčastněné.
K tomu domácí občerstvení v andělsko-čertovském stylu pro děti i rodiče, oheň v kotli u lucifera, spousta světýlek a příjemná atmosféra.

Program, průběh akce:
Děti čeká série tematických aktivit na stanovištích venku, na dvorku rodinného centra i v přilehlém okolí, k tomu hravá zastavení ve vnitřních prostorách.

Rodiče podle vlastního uvážení a věku svých dětí rozhodnou, na která stanoviště se vydají. Plnění úkolů je završené zaslouženou Mikulášskou nadílkou, každý účastník od Mikuláše obdrží dárkový balíček.

Akce nemá společný začátek. Pro pohodový průběh a menší fronty u Mikuláše se mohou zájemci hlásit na jeden ze dvou navržených časů:
- 16:30
- 17:30

Konec předpokládáme do 20. hodiny. Programu se děti účastní s dospělým doprovodem, který za ně během programu zodpovídá.

Přihláška, cena a platba:
Pro účast na akci je nutná registrace předem. Registrace účastníka je platná po uhrazení účastnického poplatku ve výši 230 Kč za dítě, který zahrnuje příspěvek na realizaci zážitkového programu a dárkový balíček pro každého dětského účastníka.

Registrace a více informací: https://naschodech.webooker.eu/Actions

Na všechny rodiny se těší celý Mikulášův tým!

Začátek akce: 5. 12. 2019 16:30:00
Konec akce: 5. 12. 2019 19:30:00
Vstupenky
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce