MILLENNIUM EXPLOSION

Akce Praha

MILLENNIUM EXPLOSION
Koncerty
Další akce ve městě Praha

MILLENNIUM EXPLOSION

Největší hvězdy milénia míří do O2 areny! Světový koncept Radio Kiss MILLENNIUM EXPLOSION přináší čtyřhodinovou show.
Nenechte si ujít jedinečný zážitek ve společnosti interpretů, kteří na přelomu tisíciletí bořili hitparády a dodnes jim patří místo v playlistech rádií i v tanečních klubech. Čeká vás exploze hudby, zábavy a tanečních vzpomínek v rozsáhlé výpravě a show, jakou si největší domácí koncertní hala zaslouží. Tato jedinečná událost se odehraje 25. listopadu 2023. Když se řekne Cascada, Inna, DJ Antoine nebo Lou Bega, to už mnozí fanoušci zbystří. A co byste řekli na dalších deset zahraničních jmen, v jeden večer, na jednom podiu?

Chcete si zatancovat známý tanec od kapely Las Ketchup s dalšími patnácti tisíci lidmi na skladbu Asereje, zakřičet společně legendární hymnu I like to move it move it od Reel 2 Real a nebo zaskákat na mega světový hit Danza Kuduro od Lucenza, který má skoro bilion zhlédnutí na youtube? Tohle zažijete pouze a jen na Radio Kiss MILLENNIUM EXPLOSION ve společnosti světových zpěváků, zpěvaček, kapel a vašich oblíbených moderátorů rádia Kiss naživo.

Milénium mejdan roku 2023 se blíží a bude nezapomenutelný. Zvláště když si k výše prozrazeným přidáte další hity od Loona, Floorfilla, Panjabi MC, Alice DeeJay a nebo Shaun Baker.

AFTER PARTY Radio Kiss MILLENNIUM EXPLOSION v O2 universu bude největší 2000s party
Nestačí vám čtyři hodiny live show exkluzivních milénium hvězd v O2 areně 25. listopadu 2023? Chcete se dál bavit, tančit, zpívat u hudby z přelomu století? Tak after párty Radio Kiss MILLENNIUM EXPLOSION je přesně pro vás! Ihned po konci největší 2000s akce v 02 areně se rozjede největší 2000s party, jakou jste zažili. Vedlejší sál O2 universum se rozezní s oblíbenými DJs a moderátory rádia Kiss a to není samozřejmě vše! Máme pro vás připravená další show interpretů z tohoto období a možná, možná se na party objeví i jména programu večera v 02 areně. Party je pro všechny fanoušky, kterým se nechce v jedenáct končit rozjetý mejdan, jakým jistě Radio Kiss MILLENNIUM EXPLOSION bude. Jména Cascada, Lou Bega, Groove Coverage, Las Ketchup, Reel 2 Real a mnoho dalších slibují exkluzivní zážitek.

K zakoupení vstupenek mají přednost zákazníci hlavního programu v O2 areně. Doporučujeme tuto jedinečnou příležitost využít a za zvýhodněnou cenu si nenechat ujít atmosféru AFTER PARTY Radio Kiss MILLENNIUM EXPLOSION. Protože je kapacita O2 universum omezená, zakupte lístek na after party v balíčku se vstupenkou na hlavní show Radio Kiss MILLENNIUM EXPLOSION.

19:00

Začátek akce: 25.11.2023
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce