Mírový pochod Padajátra - setkání s jinou kulturou

Akce Chropyně

Kultura
Další akce ve městě Chropyně

Mírový pochod Padajátra - setkání s jinou kulturou

Do naší obce zavítá 19.7. Mírový pochod Padajátra. Tato akce má v naší republice více než dvacetiletou tradici a jejím cílem je dávat dobrou náladu všem lidem, kteří chtějí mít větší radost ze života, a přitom chtějí zažít něco neobvyklého. Padajátra je tým mladých lidí, kteří už více než dvacet let vyrážejí na několikatýdenní prázdninové turné po českých a moravských silnicích. Mottem účastníků je "hledáme to, co lidi spojuje".
Cílem celé akce je prevence konfliktů a snížení napětí ve společnosti, což má příznivý vliv na zlepšení mezilidských vztahů a prosperitu obyvatel našich měst a obcí.
Největší atrakcí pochodu je spřežení dvou šedých tyrolských volů, táhnoucích vyřezávaný poutní vůz. Provází je zpěv a tanec účastníků pochodu, kteří pořádají každý večer od 18:00 bohatý kulturní festival pod širým nebem. Tento kulturní program proběhne také v naší obci, a to 19.7.2016 od 18 do 20 hodin. Kromě prohlídky volů a unikátního vozu se můžete těšit na diskotéku pro děti i dospělé, součástí programu bude veselé divadlo, osvěžující ochutnávka a malování na obličej. Největší potlesk sklízí vystoupení tanečnic, které předvedou starobylý tanec Bharat natjam. Program doplňuje krátká beseda o příčinách a prevenci konfliktů v dnešním světě. Během celého večera na vás čekají celkem tři soutěže o pěkné ceny a závěr programu patří jedinečné atrakci, která má název "Létající banány". Na své si přijdou děti i dospělí, nenechte si ujít tuto jedinečnou atrakci, která se v naší obci bude opakovat nejdříve za dalších deset let!
Celý program je pro všechny návštěvníky ZDARMA, více informací naleznete na www.padajatra.cz. Srdečně zvou účastníci Mírového pochodu!
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce