MÍŠA RŮŽIČKOVÁ: ZIMNÍ KRÁLOVSTVÍ

Akce Orlová

MÍŠA RŮŽIČKOVÁ: ZIMNÍ KRÁLOVSTVÍ
Akce pro děti, Koncerty
Další akce ve městě Orlová

MÍŠA RŮŽIČKOVÁ: ZIMNÍ KRÁLOVSTVÍ

Míša Růžičková a její písničková show pro děti: ZIMNÍ KRÁLOVSTVÍ!

Vstupte se mnou do světa pohádkové zábavy!
V kouzelném světě pohádek, kde princezna ze zimního království čeká na své vysvobození, se odehrává písničková show, jako žádná jiná! Představte si, jak vaše malé princezny a princové září očekáváním, když tančí, zpívají a v písničkách bojují s drakem, potkají v lese Rumcajse, Karkulku, Sněhurku i trpaslíky nebo dokonce strašidla. Vezměte svou rodinu na zážitek plný dobrodružství, malovaných pohádkových kulis a postaviček a písniček které budou bavit děti i dospělé. Přidejte se ke mně na závěrečnou písničku na přání a staňte se součástí našeho zázračného příběhu. Těším se na vás, vaše Míša.

Představení je vhodné pro děti od 2 let. Děti do 12 měsíců, které ještě nechodí, mají vstup zdarma. Každá další osoba i dítě musí mít platnou vstupenku.

Představení je vhodné i pro ty, kteří ještě nevydrží dlouho sedět - během představení jsou děti zapojovány do písniček a zvány k tanci na pódiu.

Délka představení je 50-60 minut, poté mají děti možnost se s Míšou setkat na autogramiádě, vyfotit se nebo si nechat podepsat plakát, CD, DVD či tričko.

DÁREK! PŘI NÁKUPU 4 VSTUPENEK (společně v jednom nákupu) OBDRŽÍTE DVD MÍŠI RŮŽIČKOVÉ!
Voucher na DVD potvrďte v nákupním košíku. DVD obdržíte zdarma, výměnou za voucher, v den konání u vstupu na představení.

10:00

Začátek akce: 20.01.2024
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Čechomor - Letní Kooperativa Tour - open air
Amfiteátr na Horečkách, Frenštát pod Radhoštěm
QUEENSHOW 50
Kulturní Dům Leoše Janáčka, Havířov
G4 Jelen & JFO
Multifunkční aula Gong|DOV, Ostrava
R3 Jan Lisiecki
Kino Vesmír, Ostrava
MUZIKÁLY NARUBY
Zámek Hradec nad Moravicí, Hradec nad Moravicí