Moc a síla hypnózy

Akce Litvínov

Moc a síla hypnózy
Přednášky a kurzy
Další akce ve městě Litvínov

Moc a síla hypnózy

Zveme vás 25. září 2019 od 19.00 hodin do Citadely na odbornou interaktivní přednášku „MOC A SÍLA HYPNÓZY“ s hypnotizérem JAKUBEM KROULÍKEM. Součástí programu budou praktické ukázky sugesce a hypnózy na dobrovolnících z řad návštěvníků.

Jakub Kroulík je nepřehlédnutelný. Nejen, že ho většinou potkáte v elegantním stylovém obleku, ale především má velké osobní charisma a pronikavý pohled. Rodák ze Rtyně v Podkrkonoší začínal jako kouzelník, ale toužil po dráze hypnotizéra. Dětský sen se mu splnil a v současnosti se věnuje mentalismu a snaží se v projektu Paranormální výzva objevit osobu se skutečnými paranormálními schopnostmi. „Ovládne Vaší mysl lusknutím prstů a bez jakéhokoliv doteku hýbe vaším tělem. Možná se pokusíte bránit, ale nakonec stejně uděláte to, co chce on. Takovou moc nad Vámi může mít mentalista. Člověk, který se díky svým trikům umí ostatním lidem dostat pod kůži.“

A co se na přednášce dozvíte:
– co je hypnóza – může být hypnóza nebezpečná? – o osobnostech hypnózy v ČR a ve světě – zažijete hypnózu v praxi

Hypnóza je změněný stav lidského vědomí, který umožňuje naší nevědomé mysli přijímat sugesce a reagovat na ně odpovídajícím způsobem. Tento fenomén je možné pozitivně využít i pro změny v našem životě, jako třeba pro práci se sebevědomím, závislostmi, strachem, úzkostí, poruchami spánku, při nadměrném stresu, nebo pomáhá řešit problémy s hubnutímHypnóza je změněný stav lidského vědomí, který umožňuje naší nevědomé mysli přijímat sugesce a reagovat na ně odpovídajícím způsobem. Tento fenomén je možné pozitivně využít i pro změny v našem životě, jako třeba pro práci se sebevědomím, závislostmi, strachem, úzkostí, poruchami spánku, při nadměrném stresu, nebo pomáhá řešit problémy s hubnutím.

Upozornění: Není vhodné hlásit se na praktické ukázky hypnózy a sugesce v případě, že máte problémy se srdcem, berete psychofarmaka, či jste v jiném stavu.

Stejně tak se hodinu a méně před besedou nedoporučuje konzumace alkoholu.

Vstupné 220 Kč, Délká přednášky: 120 minut

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Panama a její krásy – cestovatelská přednáška
Informační středisko města Ústí nad Labem, Ústí nad Labem
Panama a její krásy – cestovatelská přednáška
Informační středisko města Ústí nad Labem, Ústí nad Labem