Mr.HotDoG's eating contest 2016

Akce Praha

Mr.HotDoG's eating contest 2016
Vaření, Gastronomie, Zábava, párty
Mr.HotDoG, Praha
Další akce ve městě Praha

Mr.HotDoG's eating contest 2016

Mr.HotDoG's eating contest 2016.

+for English scroll down+

Mr.HotDoG Vás zve na první ročník soutěže v pojídání hotdogů na čas. Zůčastněte se kvalifikačních kol, ze kterých vzejde 9 mužských a 9 ženských finalistů a prokousejte se do Grand finále 17.9. o ceny a věčnou slávu. Desátého finalistu vybereme přímo v den finále.

Doprovodný program v ulici Kamenická.

WILD TIDES (CZ) band
LAZER VIKING (CZ) band
DJs
TBA

Kvalifikace:
od 1.8. do 11.9. budou v Mr.HotDoG od 16:00 do 18:00 hod.sedm dní v týdnu probíhat kvalifikační kola.
Zájemce si zakoupí cenově zvýhodněné kvalifikační kombo 5ti klasických hotdogů a velkého nápoje a pod dohledem našeho rozhodčího Viktora nebo jeho zástupce je v co možná nejkratším čase spořádá. Rozhodčí zaznamená kvalifikační čas a zapíše jej do tabulky kterou budou moci všichni zůčastnění sledovat online a na FB stránkách Mr.HotDoG

Grand Finále:
finalisté se v průběhu dne zůčastní velkého finále rozděleného na ženskou a mužskou část. U dlouhého stolu, za dozoru našich rozhodčích a návštěvníků odstartujeme finále v pojídání hotdogů. Finalisté budou mít za úkol spořádat v určeném čase 4 minut co nejvíce párků v rohlíku. Budou moci zapíjet vodou či pivem a k dispozici budou mít kečup a hořčici jako dochucovadla.
Vyhrává účastník s největším počtem snědených hotdogů v určeném čase.


Doprovodný program:
Přímo na ulici bude probíhat doprovodný program. Celou akcí bude provázet náš moderator Viktor. Budou probíhat soutěže pro děti i dospělé. Na podiu vystoupí místní, ale i zahraniční umělci. Stánky s občerstvením zajistí Mr.HotDoG a jeho partneři. Vyvrcholením programu bude Grand Finále v pojídání párků, vyhlášení vítězů a následný koncert.


Tréninkové sady k dostání už nyní v Mr.HotDoG!
5 klasických hotdogů a velký nápoj . Snězte je v co nejkratším čase a zjistěte jestli jste ve formě. Cena trénikové sady je 239,-

++++++++++++++ENG++++++++++++++

Mr.HotDoG's eating contest 2016.

This year is Mr.HotDoG organizing the first annual hot dog eating competition. The qualification round starts on the 1st of Aug. to find 9 male and 9 female finalists. They’ll attend the Grand Final on the 17th of Sept and compete for prizes and everlasting fame.

There’ll also be an accompanying event on Kamenická street.


WILD TIDES (CZ) band
LAZER VIKING (CZ) band
DJs
TBA


Qualifications:
From 1.8 to 11.9 Mr.HotDoG will run the qualifying rounds from 4:00 p.m. to 6:00 p.m., seven days a week. Those interested can purchase discounted “qualifying combo”- 5 classic hotdogs and great drinks supervised by our referee Victor or his representative devour the dogs in the shortest possible time. The referee records the qualifying time and writes it into a table which everyone can follow online or on the Mr.HotDoG FB page.

Grand Final:
During the day finalists will participate in the Grand Final, divided into male and female areas. At a long table, under the supervision of our judges and visitors, we’ll start the final hot dog eating contest. Finalists will be required to scarf down as many hot dogs possible in four minutes. They will be able drink water or beer, and there will be ketchup and mustard as condiments. The winner is the participant with the most hotdogs eaten at a specified time.

Accompanying event:
There will be an accompanying event the street. The whole event will be accompanied by our moderator Viktor. There will be competitions for children and adults, performances of local and foreign artists, food stalls provided by Mr.HotDoG and its partners. The culmination of the program will be the Grand Final of eating sausages, award ceremony and the subsequent concert.

Training kits available already in Mr.HotDoG!
5 classic hot dogs and a large drink. Eat it in the shortest time and find out if you’ve got what it takes. Training kit is for 239,-

Místo konání akce: Mr.HotDoG, Kamenická 24, Praha
Datum začátku akce: 17. Září 2016 12:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0996N 14.4277E

Případné změny si prověřte na webu akce Mr.HotDoG's eating contest 2016

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
CAVEMAN
Divadlo U Hasičů, Praha
FESTIVAL BAMBULE 2024
Galerie Butovice, Praha
CAVEMAN
Divadlo U Hasičů, Praha
FESTIVAL BAMBULE 2024
Galerie Butovice, Praha
CAVEMAN
Divadlo U Hasičů, Praha
CAVEMAN
Divadlo U Hasičů, Praha