MŮJ ples – Ples studentů Masarykovy univerzity

Akce Brno

MŮJ ples – Ples studentů Masarykovy univerzity
Taneční zábavy a plesy
Bobycentrum - Brno, Brno
Další akce ve městě Brno

MŮJ ples – Ples studentů Masarykovy univerzity

Please scroll down for English

Srdečně vás zveme na 4. ročník Plesu studentů MU, který vznikl na myšlence sounáležitosti všech studentů a zaměstnanců Masarykovy univerzity bez ohledu na jejich obor či fakultu.

Díky ohlasům z minulého roku jsme se rozhodli, že pro tento ples vybereme větší prostory v Bobycentru s novými možnostmi a dáme tak našemu plesu další rozměr.

Můžete se těšit na tři stage s nabitým programem, které obsadí známé tváře brněnské i celorepublikové scény. Program celého večera a další překvapení budeme postupně odkrývat, proto klikněte na hvězdičku ★ nebo na #MUJples a každou novinku budete vědět jako první.

MOJE univerzita je jen jedna. A MŮJ ples je zde proto, aby vytvořil jedinečný zážitek nám všem – studentům Masarykovy univerzity. S kým se na našem plese potkáme? :-)

VSTUPENKY
❆ Předprodej již brzy. Vstupenky můžete zarezervovat a zaplatit pohodlně online na odkazu v popisu události.❆

Ples studentů MU organizuje Masarykova studentská unie (MUNIE) ve spolupráci se Studentská komora AS MU a Masarykovou univerzitou.

❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆

ENGLISH

Ladies and Gentlemen, you are kindly invited to the fourth Masaryk University Student Ball. It does not matter from which faculty we are. We are all students or employees of our university and we all carry Masaryk´s legacy.

The ball will be held newly in representative and much more spacious Bobycentrum in Brno so that we can all have our space for dancing and enjoying ourselves.

What can you look forward to? Bands and celebrities not only from Brno, but also known in the whole Czech Republic, will be there, waiting for you. We have many surprises for you and we will uncover them within following days and weeks.

We are all students of one university. And this ball is here to ensure the extraordinary experience to all of us.

TICKETS
❆ You can book and pay for tickets soon via our ticket portal (link is in the description above) comfortably from your laptops or smart devices. ❆

Masaryk University Student Ball is organised by Masaryk Student Union (MUNIE) in cooperation with Student Chamber of Academic Senate and Masaryk University.

Místo konání akce: Bobycentrum - Brno, Sportovní 2a, Brno
Vstupenky: http://www.munie.cz/MUJples/#vstupenky
Datum začátku akce: 6. Prosince 2016 19:00
Datum ukončení akce: 7. Prosince 2016 04:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.2123N 16.6081E

Případné změny si prověřte na webu akce MŮJ ples – Ples studentů Masarykovy univerzity

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
KVĚTINOVÝ PLES 2024
Dům kultury, Šumperk
Májový bál 2024
Kulturní dům, Koryčany