Music for cats

Akce Netvořice

Music for cats
Koncerty
Další akce ve městě Netvořice

Music for cats Vol2

Nejen hudební setkání ve Všeticích. K tanci i poslechu zahrají:

NAUZEA ORCHESTRA
toho během deseti let stihla poměrně hodně – čtyři alba, razantní změnu stylu a také pozvolný přesun téměř všech členů do hlavního města. S rodným Desire City nejsou spojeni tak krátkou pupeční šňůrou jako Houpací koně, ale jakási severská vykořeněnost je v jejich hudbě přítomna neustále, podobně jako krutost a odstup, které k někdejším Sudetům neodmyslitelně patří. „Spíš než v klubu s obrovskejma zrcadlama, diskokoulí a fosforeskujícím poníkem nás vidím v nějakým zahuleným Kaurismäkiho pajzlu nebo polorozpadlý stodole,“ říká v rozhovoru pro Full Moon frontman Ondřej Švandrlík. Nauzea Orchestra přichází po třech letech s novým albem Štěstí, které úspěšně rozvíjí žánrovou proměnu. Hlučná dekáda je šťastně završena.
https://nauzea-orchestra.bandcamp.com

JIRIKOVO VIDENI
jsou další z kapel, které zcela rezignují na to, co se dnes na hudební scéně děje a jaké trendy zrovna udávají směr. Kapela na to kašle a zcela po svém si hraje styl, který měl v Česku vždy poměrně silnou fanouškovskou základnu a pořád má co říct a nabídnout. Řeč je o kytarově-elektronické potemnělé muzice, postavené na melodických základech. To vše je v případě Jiříkova vidění provoněné také jemným odkazem na temnější tradice českého undergroundu.
https://jirikovovideni.bandcamp.com

LASSE REINSTROEM (D)
kapela z nedalekých Drážďan, která hraje vyváženou směs blues, stoner, noise, psychedelic a tak něco mezi Kyuss, Mogwai, Isis a Ennio Morricone! ...Kámo, takže už víš, jak se jmenuje švédský ministr sexu?
https://lassereinstroem1.bandcamp.com

PIGSTYLE
tlupa benešovských vyvrženců pekla - prasečího pekla z poloviny rozpustivší se Jinovatky. Torst, Bahňák, Dávič, Špáča a Péťa
http://bandzone.cz/pigstyle

Místo konání akce: Hotel Všetice, Všetice, Netvořice
Datum začátku akce: 17. Března 2018 19:00
Datum ukončení akce: 18. Března 2018 01:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.7949N 14.5148E

Případné změny si prověřte na webu akce Music for cats Vol2

Jméno organizátora: Klidní jsou a kouří
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce