Muzika pro Karolínku: René Souček

Akce Blansko

Koncerty
Další akce ve městě Blansko

Muzika pro Karolínku: René Souček

Koncert v rámci festivalu Muzika pro Karolínku. Písničkář z Frýdku-Místku toho času žijící v Českých Budějovicích hrající autorskou tvorbu na kytaru a poslední dobou i na ukulele, které mu velmi učarovalo. Jeho texty jsou jakoby ze života s prvky autobiografičnosti. Na kolik, autor nechce vyzradit. Jejich pointa baví publikum ve veselé poloze, ale dokáže i výrazně zasáhnout srdeční oblast v pomalých a dumavých písních.

Pravidelně se účastní koncertů a festivalů, např. Muzikantské žně ve Frýdku-Místku, Sweetsenfest také ve Frýdku-Místku, Collours of Ostrava, festival Pod komínem v Záhliních, Beskydské folkování ve Frýdlantě nad Ostravicí, či na Slovensku Fest Dobré Bohunice. Je pravidelným hostem na Textové dílně Slávka Janouška a nevyhýbá se ani charitativním akcím. V Praze Úněticích se každoročně účastní festivalu Ukulele festival, kde i vyučuje začátečníky hru na ukulele.

Také se s ním můžete setkat na klubové scéně, v čajovnách a podobně. Ceny René nesbírá, ale ocenění dostal za texty a písně na různých akcích. Píseň Fajne-Mjesto se stala v roce 2016 oficiální hymnou města Frýdek-Místek

V případě deštivého počasí se koncert ze zámeckého nádvoří přesune do Katolického domu v Komenského ulici.

Vstupenky v prodeji na místě před začátkem koncertů.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce