Muzikálové hvězdy pro ops Polovinu nebe

Akce Praha

Muzikálové hvězdy pro ops Polovinu nebe
Divadlo, kino, Koncerty
Další akce ve městě Praha

Muzikálové hvězdy pro ops Polovinu nebe

Srdečně vás zveme na třetí ročník Muzikálem bez bariér, který se bude konat dne 3. prosince od 19.00 hodin ve velkém sále Kulturního centra Novodvorská, u příležitosti Mezinárodního dne tělesně postižených a je pořádán společností Polovina nebe, ops.

Duety ze slavných muzikálů zazpívají muzikálové hvězdy: Michaela Tomešová, Marian Vojtko, Jan Kříž, Tomáš Trapl, Roman Tomeš, Ivana Korolová, Eva Burešová, Michaela Gemrotová, Zbyněk Fric, Michal Kavalčík, David Gránský a Alžběta Bartošová. Grafiku pro billboardy a další propagační materiály připravuje známý grafik muzikálů Pavel Košatka.

Zakoupením vstupenky v síti TicketPortál přispíváte ve prospěch veřejné sbírky konané Polovinou nebe, o. p. s. pro těžce postižené lidi upoutané na vozík Sofii Stránskou a Editu Baronovou. Jejich příběhy najdete na webu Polovinanebe.cz.

VSTUPENKY k sezení a ke stání k ZAKOUPENÍ ZDE: https://www.ticketportal.cz/Event/Muzikalem_bez_barier

Koncert pořádáme pod záštitou starosty Prahy 4 Petra Štěpánka, za spolupráce Prahy 12 a Prahy – Kunratice a uskuteční se letos potřetí. Třetí ročník bude tradičně v KC Novodvorská, v sále pro čtyři sta diváků.

Letos se můžete těšit také na přestávku s občerstvením pro hosty a diváky. Občerstvení bude nejen v cukrárně a kavárně v KC Novodvorská, ale v předsálí vás čekají Domácí dobroty bez lepku Dodo a speciální edice vína od vinaře Šalši.

Autor plakátů grafik muzikálů Pavel Košatka.

Místo konání akce: Kulturní centrum Novodvorská, Novodvorská 1013/151, Praha
Vstupenky: https://www.ticketportal.cz/Event/Muzikalem_bez_barier
Datum začátku akce: 3. Prosince 2017 19:00
Datum ukončení akce: 3. Prosince 2017 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0246N 14.433E

Případné změny si prověřte na webu akce Muzikálové hvězdy pro ops Polovinu nebe

Jméno organizátora: Polovina nebe, obecně prospěšná společnost
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce