Myslivost a příroda 2020

Akce Kroměříž

Myslivost a příroda 2020
Veletrhy, Výstavy
Další akce ve městě Kroměříž

Myslivost a příroda 2020

 Prodejní výstava, kde si můžete nakoupit vše potřebné pro pobyt v přírodě.

 Stovky vzácných trofejí, velkolepá expozice africké zvěře.

 Jarní svod psů loveckých plemen, sokolníci.

 Soutěž o nejlepší zvěřinový guláš.

 Burza mysliveckých a rybářských potřeb a mnoho dalšího!

-----------------------------------------

Myslivecká výstava promění kroměřížské výstaviště v království přírody

Výstavišti Kroměříž bude o víkendu 28. a 29. března patřit již sedmému ročníku prodejní výstavy MYSLIVOST A PŘÍRODA. Milovníci přírody se mohou těšit na stovky vzácných trofejí, velkolepou expozici zvěře, jarní svod psů loveckých plemen, sokolníky, soutěž o nejlepší zvěřinový guláš, nebo na sobotní burzu mysliveckých a rybářských potřeb.

Prodejní výstava, kde si můžete nakoupit vše potřebné pro pobyt v přírodě. Také v letošním roce se můžou návštěvníci těšit na chovatelskou přehlídku trofejí zvěře ulovené v okrese Kroměříž v roce 2019.

Řezbářské umění budou v průběhu celého víkendu předvádět nadaní studenti Střední školy nábytkářské a obchodní z Bystřice pod Hostýnem, kteří předvedou svou zručnost při výrobě dřevěných soch. V rámci výstavy Myslivost a příroda budou také ke zhlédnutí nejlepší výtvarné práce žáků kroměřížských základních škol.

K výstavě neodmyslitelně patří i pestrá gastronomie, která návštěvníkům v hojném množství stánků s občerstvením nabídne nejrůznější pochoutky nejen ze zvěřiny a ryb. Součástí je již tradiční soutěž amatérských i profesionálních kuchařských týmů „O nejlepší zvěřinový guláš“, která proběhne v neděli. Od 11 hodin budou prodávány vzorky. K výbornému jídlu bude podáván speciální ležák zelený Hubert.

Po loňském úspěchu i letos bude v provozu venkovní laserová střelnice na letící terč, která simuluje skutečnou brokovou střelbu. Děti i dospělí se mohou zapojit do soutěže o nejlepšího střelce. Trénovat přesnou mušku budou moci návštěvníci i u lukostřeleckého stanoviště.

Připraven je pro návštěvníky také bohatý doprovodný program v podobě hudebních vystoupení.

Začátek akce: 28. 3. 2020 9:00:00
Konec akce: 29. 3. 2020 17:00:00
Vstupenky
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce