Náplavka s The Chancers & Kung-Fu Girlz

Akce Praha

Náplavka s The Chancers & Kung-Fu Girlz
Koncerty, Zábava, párty
Bajkazyl>náplavka, Praha
Další akce ve městě Praha

Náplavka s The Chancers & Kung-Fu Girlz

The Chancers
Kung-Fu Girlz
01/09/2016
Náplavka, Praha

The Chancers slaví plnoletost na pražské Náplavce.

Kapela, která patří k pražským subkulturním stálicím od roku 1998, se při dovršení magické osmnácky rozhodla pro trochu odpovědnosti. Když už The Chancers mohou legálně konzumovat alkohol a řídit motorová vozidla, můžou na svým narozeninách oslavit i narozeniny jiných.

Řeč je o kampani Flashback: Memories of Rock Against Racism (RAR), která na konci 70. let zásadně pomohla formovat tvár Velké Británie, jak ji známe dnes. Británie, která profituje ze společenské rozmanitosti a díky tomu produkuje tolik skvělé hudby, jako žádná jiná země. Rock Against Racism právě slaví 40. výročí, jejich cíle jsou přesto stále aktuální.

Kampaň, která reagovala na nebezpečný nárůst rasismu ve společnosti, vyvrcholila v roce 1978 v londýnském Victoria Parku, kde na 100 000 lidí vidělo koncerty The Clash, Steel Pulse, X-Ray Spex, The Ruts, Sham 69, Generation X a Tom Robinson Band. Reggae kapela Misty in Roots vedla průvod z Trafalgar Square.

První kocnert pod hlavičkou RAR se konal v Londýně v roce 1976. V přímé reakci na aktivity RAR také vzniklo černobílé hnutí 2tone, ke kterému se The Chancers už osmnáct let hrdě hlásí.

Od 17.00 budou na Náplavce pouštět vinyly Fat & Dread Stereo, živé koncerty končí v 22.00. Azyl pro after party poskytl nedaleký Klub Buben. Za gramofony budou DJ Hagdi a DJ Pionýr. Narozeniny budeme slavit do rána.

17.00 DJs warm up
19.00 živé kapely
22.00 after party v Bubnu

Místo konání akce: Bajkazyl>náplavka, Rašínovo nábřeží, Praha
Vstupenky: http://www.chancers.cz/
Datum začátku akce: 1. Září 2016 17:00
Datum ukončení akce: 1. Září 2016 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0726N 14.4135E

Případné změny si prověřte na webu akce Náplavka s The Chancers & Kung-Fu Girlz

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce