Natali Santini "Hvězdná záře"

Akce Dobřany

Natali Santini "Hvězdná záře"
Výstavy
Web organizátora:
www.kacko.cz
Další akce ve městě Dobřany
Podrobnější informace: santini.production@seznam.cz

Společným jednotícím prvkem všech vystavovaných děl je čistý a jedinečný styl, který citlivě propojuje realismus s grafickými prvky, a to s důrazem na barevnou harmonii a promyšlený vizuální kontrast.

Autorka ve svých dílech zachycuje svět hlavně ze svého úhlu pohledu. Hlavními postavami vystavených prací jsou většinou dívky, ať již pouze postávající či prožívající intenzivní emoce. Ženské postavy jsou vyobrazeny jako sebevědomé hrdinky a dobrodružky, ale i jako křehké bytosti na pokraji zhroucení.

Dobřanská galerie: nám. T.G.M. 5, Dobřany, okres Plzeň-jih
Po - Pá: 8:30 až 12:15 a 13:00 až 16:00

Natali Santini
* 2003, Kristianstad (SWE)

www.natalisantini.com

Švédská ilustrátorka, malířka, zpěvačka a básnířka žijící v Praze. Tvoří digitálně i tradičně akrylem. Její díla lze charakterizovat sofistikovaným a hravým použitím barev, které zachycují jedinečnost okamžiku, širokou škálu emocí a upoutají hned na první pohled.

Autorka vystavuje již od svých 5 let a své práce představila například v Galerii U Zlatého kohouta v Praze, v Černínském paláci na Hradčanech, v prostorách OC Futurum v Kolíně a Justiční akademie Kroměříž. Je zastoupena v soukromých sbírkách v České republice, Španělsku, Švédsku, Francii, Itálii, Nizozemí a v USA.

Jméno organizátora: Městské kulturní středisko Dobřany
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce