Nejlepší neznačené treky světa

Akce Brno

Nejlepší neznačené treky světa
Přednášky a kurzy
Další akce ve městě Brno

Nejlepší neznačené treky světa | Brno

NEJLEPŠÍ NEZNAČENÉ TREKY SVĚTA

Treky, které v průvodcích nenajdete. Většinou jsme si je totiž vymysleli, náhodně objevili na mapě nebo mezi řádky, často poskládali z několika zdrojů, občas museli trochu proklestit, ale vždycky přežili! Téměř pokaždé jsme totiž vyráželi úplně do neznáma s tím, že to přeci nějak jít musí. Vybrali jsme ty nejkrásnější, nejzajímavější a orientačně zvládnutelné, takže s trochou předchozích zkušeností si je můžete užít taky.

Vydáme se do Ohňové země, do Himálají, do Pamíru, na Havaj, na Nový Zéland, do Yosemit, do Keni i do Bolívie.

A co je nejlepší - nikde tam nepotkáte skupinky špatně vybavených asijských turistů. Spíš tam téměř jistě, krom divokých zvířat, nepotkáte vůbec nikoho.

Best of našich nejdivočejších treků za posledních 5 let! Tohle bude hodně nadupaná událost - praktické info, prekérní situace a spousta srandy.

Vypráví Katka a Petr ze Z cesty kolem světa. V letech 2014-2015 spolu podnikli 16 měsíců dlouhou cestu kolem světa a od té doby spolu cestují, kdykoli je to jen možné. Zamilovali si severské země - loni proběhla premiéra jejich úspěšné přednášky Severské treky bez lidí - Aljaška, Kanada, Norsko, Laponsko, a navštívili spolu taky Afriku, Island, Kyrgyzstán a mnoho dalšího. Tentokrát vybrali nejlepší treky na divoko, které absolvovali v posledních 5 letech.

Cestopisná přednáška se odehraje v sále velkého planetária (tzv. digitária) s kapacitou 189 míst k sezení. Vstupné činí 120 Kč. Jste všichni srdečně zváni!

Začátek akce: 25. 2. 2020 18:00:00
Konec akce: 25. 2. 2020 19:30:00
Vstupenky
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce