Někdo to rád horké ve Strážnici!

Akce Strážnice

Někdo to rád horké ve Strážnici!
Divadlo
Web organizátora:
www.omladina.at
Další akce ve městě Strážnice

Někdo to rád horké ve Strážnici!

V sobotu 10. 3. v 19:00 se v KD Strážničan představí již počtvrté divadelní spolek Vlastenecká omladina z Vídně se světoznámou muzikálovou komedií „Sugar aneb Někdo to rád horké“ (hranou v češtině).
„Sugar“ se odehrává v roce 1929 a jejími hrdiny jsou Joe a Jerry, muzikanti, kteří se na útěku před bandou gangsterů převléknou za ženy a "ukryjí" se v dívčím orchestru Sladké Sue odjíždějícím na turné na Floridu. Seznámí se zpěvačkou Sugar, do níž se Joe zamiluje. Sami se ovšem brzy stávají, stejně jako ostatní dívky, terčem pozornosti mužů, například k Dafné se přilepí obstarožní a neodbytný milionář Osgood Felding. Začíná řada neuvěřitelných zápletek a vtipných dialogů s břitkými narážkami. Příběh, známý též z filmu Někdo to rád horké s Marilyn Monroe, Jackem Lemmonem a Tonym Curtisem vtáhne diváka do děje kromě napínavé zápletky a humorných dialogům i díky krásné podmanivé swingové hudbě a četným písním a tancům. V hlavní roli se představí strážnická rodačka Jana Kolenc (Bělochová), která je zároveň i režisérkou tohoto kusu.

Omladina, která má za cíl udržování české kultury v Rakousku, ve Strážnici vystoupila již na 15. výročí FS Demižón, předvedla také muzikály Šumař na střeše a My Fair Lady a byla velmi vždy dojatá srdečným přijetím od Strážničanů. Proto se tak ráda vrací ke svým přátelům do Strážnice. „Přijďte se na nás podívat a přesvědčit se, že stejně jako je udržovaná a rozvíjená lidová tradice ve Strážnici, tak kvete i česká kultura ve Vídni. Srdečně Vás všechny zveme.“
Za Vlasteneckou omladinu
Jana Kolenc
(místopředsedkyně spolku, www.omladina.at)

Místo konání akce: KD Strážničan ve Strážnici, Veselská 1321, Strážnice
Datum začátku akce: 10. Března 2018 19:00
Datum ukončení akce: 10. Března 2018 21:30
Pravděpodobné souřadnice: 48.8988N 17.3204E

Případné změny si prověřte na webu akce Někdo to rád horké ve Strážnici!

Jméno organizátora: Vlastenecká omladina
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
MUZIKÁLY NARUBY
Hrad Šternberk, Šternberk
Dívčí válka | Český Dub
Česká beseda - kulturní a spolkové centrum Český Dub, Český Dub
LOUTKOVÉ DIVADLO: O KOBLÍŽKOVI
Restaurace Opera, Odolena Voda