Neuronight 18!

Akce Zlín

Neuronight 18!
Jiné akce
Další akce ve městě Zlín

Neuronight 18!

Zdravíme všechny ravers a zveme vás na zářiovou rubačku NEURONIGHT 18! Tentokrát jsme si na paškál přizvali borce z HOOFBEATS MUSIC – jednoho z nejvýraznějších a nejprogresivnějších cz dnb labelů současnosti a bandě, která dělá vyhlášené žúrky nejen v olomouckém Sku. x

Prvním pánem na holení je SYMPLEX – vynikající producent a skvělý dj, kterého si můžete pamatovat z NEURONIGHT 4. Od té doby se vypracoval a posunul zase o kus dál, což z něj dělá žádaného umělce, který již několikrát vystrčil růžky i za hranice. Koneckonců jeho releasy na RED LIGHT RECS., SANTOKU, CITRUS, HOOFBEATS MUSIC a k tomu plné parkety nejen po celé ČR mluví za vše.

Druhým pánem na holení je HOLOTROPE, který si u nás střihne svou show premiérově. I když začal vydávat hudbu o něco později než jeho výše zmíněný kolega, v rámci produkční i djské kvality je to rovnocenný BOSS, který vám naservíruje řádně našlapaný diktát. Každý správný dnb raver si určitě všiml jeho tvorby z labelů HOOFBEATS MUSIC, BAD TASTE, SIN.FULL MAZE nebo třeba FORBIDDEN SOCIETY RECORDINGS.

O kvalitní support se postará zakladatel YH crew a velice oblíbený dj – SUNCHEZ, dále talentovaný ničitel parketů VYOS, žlutavský mág a mistr libozvučných mixů ZATEAM, party bomber KIK, kterého jste mohli slyšet na nejednom mejdanu ve Zlínském kraji a mladá krev, stále zlepšující se dj - náš kamarád Filip aka BAD SIGNALZ. Co víc si přát. Bude to našlapané!

21:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
HYPNOTIZÉR
Lidový dům, Vsetín
HYPNOTIZÉR
Lidový dům, Vsetín