Nezapomeňme - Koncert pro Paměť národa

Akce Praha

Nezapomeňme - Koncert pro Paměť národa
Koncerty
Další akce ve městě Praha

Nezapomeňme - Koncert pro Paměť národa

Přijďte oslavit říjnový svátek v dobrém stylu! Poslechnout si skvělou muziku a podpořit Paměť národa. Připomeneme si legendární Koncert pro všechny slušný lidi z prosince 1989. Sejdeme se 28. října 2019 ve 20 hod. v pražském Forum Karlín.
Připravili jsme koncert napříč žánry i generacemi: vystoupí Aneta Langerová, Vladimir 518, Thom Artway, Michal Ambrož & Hudba Praha, Jaroslav Hutka, Jan Burian, Vladimír Merta a mnoho dalších. Těšte se i na zajímavé řečníky.

Vstupenky seženete přes síť Ticketstream: https://www.ticketstream.cz/akce/nezapomenme-koncert-pro-pamet-naroda-126464

„Nezajímá nás Zemanovo oceňování komunistů, estébáků a normalizačních herců. Uděláme si svojí oslavu,“ říká Mikuláš Kroupa, zakladatel Paměti národa. Inspirujeme se legendárním Koncertem pro všechny slušný lidi z prosince 1989. Znovu je třeba, aby slušní lidé drželi při sobě.

Příběhy z Paměti národa ukazují, jak je důležité žít v demokracii a svobodě. Tím, že si koupíte lístek, sbírku Paměť národa podpoříte. Všichni umělci hrají jen za náklady bez nároku na honorář.

Prvních 550 vstupenek na koncert je za jedinečnou cenu 550 Kč!
Dále se ceny lístků zvyšují takto:
po vyprodání prvních 550 lístků - konec srpna: 750,- Kč
od 01.09. do 30.09. 950,- Kč
od 01.10. do 27.10. 1050,- Kč
Vstupenky jsou k dostání přes síť Ticketstream: https://www.ticketstream.cz/akce/nezapomenme-koncert-pro-pamet-naroda-126464

Výtěžek koncertu bude věnován na další dokumentování příběhů pro Paměť národa (www.pametnaroda.cz). Tato unikátní sbírka již nyní uchovává okolo devíti tisíc mnohahodinových záznamů vyprávění lidí, kteří prožili totalitní režimy 20. století, nacismus a komunismus.
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce